2777
2789
عنوان

عمل بینی گناه نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 71 پست
تیمم وقتی است آب نباشدضمن اینکه وقتی انسان عمدی کاری کند با خود که مجبور باشد تیمم کند این یعنی خود ...

ببخشید منظورم اینه مثلا یه سال بعد از عمل میشه کامل نمازهاتو بخونی وضو ی کامل بگیری وقتی که چسب و اینا روی بینیت نباشه

خب آخه قوز داره و برای زیبایی عمل میکنماگه بعدش با آب وضو بگیرم و نماز بخونم اشکال داره؟؟؟

ببینید بحث چشم و هم چشمی یک بحثه 

بحث مثلا یک وعده نماز نخوندن بخاطر عمل جراحی یک بحثه 

بحث دماغ زشت و بخاطر اون ازدواج نکردن یک بحثه.

مجموعا باید اهم مهم کرد 

تازه بحث پزشکی و دردسر های بخاطر عمل هم هست که اونو من ورود نمیکنم.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید منظورم اینه مثلا یه سال بعد از عمل میشه کامل نمازهاتو بخونی وضو ی کامل بگیری وقتی که چسب و ای ...

اوه چسب داره اصلا هواسم نبود.تا جایی که میشه عمل نکنی بهتره.

ولی اگه واقعا احتیاجه عمل کن.

ولی بحث دخالت در کار خدا که بعضیا میگن خیر به هیچ هنوان دخالت در کار خدا نیست.

برای عمل هم به مرجع تقلید خودت مراجعه کن و مکاتبه کن و ازش اجازه بگیر بگو شاید چند ماه اینجوری باشی.

من در حد همون دخالت در کار خدا بهت میگم که خیر دخالت نیست.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بیشتر ببینید
ببخشید منظورم اینه مثلا یه سال بعد از عمل میشه کامل نمازهاتو بخونی وضو ی کامل بگیری وقتی که چسب و ای ...

چرا نشه؟ اگه همچین چیزی بود مطمئن باش توی این کشور اجازه عمل های زیبایی نمیدادن چه سوال هایی می‌کنید

یعنی روزی میرسه به اون چیزی که میخوایم برسیم...🦋 ● دختر آذربایجان🌙عاشق شهرم تبریز♥️ ●👗👠Sewing and clothing design ●بعضی وقتا لایک کردنم برابر با جواب آره هست چون حوصله ریپلای ندارم● به اسم به اشتراک گذاشتن لحظه های خوش عقده هایت را به رخ نکش، انسان خوشبخت، آرامش و خوشبختی‌اش را آشکار نمی‌کند.

بیشتر ببینید
شما خوده خورده شیطان رجیمی 😂😂😂بخدا گاهی آدم میخواد نخنده اما کاربران نمیزارن

من خود خود شیطانم با عمل هام😂😂😂😂

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️         

فاصله بین شصت و انگشت اشاره دست راست رو ب صورت پشت و رو دوبار گاز بگیر میشه سریع ترین راه توبه انشال ...

من توف 💦میکنم و انگشت میزنم انشالله خدا قبول کنع توبم رو📿

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️         

چرا حالا به جز خواهر شوهر مادر شوهر🤣🤣❤️

چون یکبارم ازم تعریف نکردن.وقتیم بعد ۶ماه چسبمو کندم خواهرشوهرم فقط نگاه کرد نه تعریفی نه تبریکی هیچی.مادر شوهرمم عقیده داشت بد شده دماغم و بارها گفت.پدرشوهرمم گفت چرا گفتی دماغش خراب شده خیلیم قشنگه😅

من خودم بعد عمل همه نورم رفت،نیمسوز شدم🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😁😂🤣😂😁😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😁

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

آره دیگه ممکنه سیمای چهرت قطع شه لامپای فیست بسوزه😑👩‍🦯

‏زمین می‌خوری، بلند می‌شوی، استخوان‌های شکسته‌ات را جا می‌اندازی، با آستین‌ت اشک‌هایت را پاک می‌کنی و ادامه می‌دهی. ما از آدم بودن، هرروز همین روتین را داشته‌ایم.‌‌