2777
2789

من چیکار کنم اعصابم آروم بشه ، دیگه باهاشون 

دعوا نکنم 

خیلی باهاشون بد حرف میزنم 😭

قرص اعصاب بخورم یا برم روانشناس؟

این کاربری سال ۱۴۰۳ برا خواهرم بود. علت متفاوت بودن تاپیک های این کاربری همینه❤️هی نگید تو که اینجوری میگی پس چرا چنین تاپیکی زدی قبلا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گل گاو زبان . چند جلسه مشاوره و اگر میدونی با همه همینطوری دارو . اگر فقط با پدر و مادری مشکل جای دیگر و جیز دیگریست 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
گل گاو زبان . چند جلسه مشاوره و اگر میدونی با همه همینطوری دارو . اگر فقط با پدر و مادری مشکل جای دی ...

گل گاوزبان واقعا اثر داره

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چادرت را بتکان روزی مارا بفرست ای که روزی دو عالم همه از چادر توست.....

یه دکتر خوب برید قبلش در مورد دکتر تحقیق کنید.و دارو ها رو طبق دستور پزشک ولو سال ها ادامه بدید.داروی اعصاب یهویی نباید قطع کنید.

نکته بعدی حین دعوا و مثلا گیر دادن هاب اونهافقط سکوت کنید نهایتا یه چشم بگید و تمام.

بعدش برید و یه وضو بگیرید و قدم زدن و پیاده روی و مثلا جا به جا بشید و اینجور موارد .

نکته بعدی سعی کنید آیات و روایات در مورد بد خلقی نسبت به والدین رو بخونید تا کمی روی شما تاثیر بذاره .این آیات و روایات یه جا جمع کنید و هروز مطالعه کنید 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بیشتر ببینید

ب نظرم طبعت سرد شده. مراقب باش. باعث میشه ناراضی باشی از شرایط و کلی مشکل دیگه. فست فود و غذاهای سرد زیاد نخور. 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
به چه سنی میشه داد ۱۲ ۱۳ ساله هم میشه؟

عزیزم من سوال پرسیدم سوالی بود پستم😊

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چادرت را بتکان روزی مارا بفرست ای که روزی دو عالم همه از چادر توست.....

دفه بعد که خواستی عصبی شی و بهشون توهین کنی این حال الان تو یادت بیار سعی کن جلوی خودت رو بگیری چند ...

آره دقیقا 

این کاربری سال ۱۴۰۳ برا خواهرم بود. علت متفاوت بودن تاپیک های این کاربری همینه❤️هی نگید تو که اینجوری میگی پس چرا چنین تاپیکی زدی قبلا 

ب نظرم طبعت سرد شده. مراقب باش. باعث میشه ناراضی باشی از شرایط و کلی مشکل دیگه. فست فود و غذاهای سرد ...

مرسی