2777
2789
عنوان

تاپیک پر بازدید مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 61 پست
مطمئن باش قانون مهریه برداشته میشه و دقیقا مثل کشورای دیگه خواهد شد اونموقع ببینم چیکار میکنید شما ؟ ...

بله دقیقا وقتی قانون ایران همه حق و حقوق زن رو بعد ازدواج به رسمیت بشناسه و حق طلاق و اشتغال و توصیف اموال با زن با خود زن باشه ، وقتی فرصت های شغلی برابر باشه دلیلی برای وجود مهریه نیست 

شما پیش خودت فکر کردی زنها یه مشت کاسب مفت خورن که مهریه رو میخوان که تو خونه مفت بخورن و بگردن 

وااقعااا باعث تاسفه که یه خانوم ( البته اگه پشت این اکانت یه خانم باشه) همچین حرفهایی رو راجع به هم جنس هاش بزنه 

اصلا مهریه ای که شده سالی یه سکه ، بعضی اوقات هم دو سال یه سکه و زندانی هم نداره،  چطور میشه روش سرمایه گذاری کرد؟

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

حرفای شمارو حفظم کلا قوربونت برم بیخیالش به اون یکی دوستمونم گفتم گفتم هرطور اوکی هستید بگیرید مهریه ...

عزیزم انقدر حقیرانه به هم جنس های خودت نگاه نکن 

مهریه برا خوردن و خوابیدن نیست متوجه باش لطفا 

مهریه در ازای این همه حق و حقوق از دست رفته زن تو ازدواجه 

مرد ها هم با این قوانین مهریه بیچاره نمیشن 

میتونن همه اموالشونو به نام یکی از نزدیکان خودشون کنن و بعد سالی یه سکه بدن به زن 

این زنها هستن که همه حقوق انسانی خودشون رو از دست میدن 

شما الان به من نگفتی 

مرد بره خیانت کنه و زن رو طلاق هم نده چون حق طلاق باهاشه زن چیکار میتونه بکنه؟

اگه زن خیانت کنه و حتی مهریه هم بگیره مرد میتونه طلاقش نده 

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرفای شمارو حفظم کلا قوربونت برم بیخیالش به اون یکی دوستمونم گفتم گفتم هرطور اوکی هستید بگیرید مهریه ...

من دارم به شما میگم بعد ازدواح همه حق و حقوق زن از دست میره 

شما هی میگی برو کار کن 

میدونی فرصت های شغلی برابر نیستن؟

اصلا زنها برن کار کنن ..قوانین تغییر میکنه ؟

دیگه حق ولایت مرد بر خانواده عوض میشه؟

مطمئن باش قانون مهریه برداشته میشه و دقیقا مثل کشورای دیگه خواهد شد اونموقع ببینم چیکار میکنید شما ؟ ...

شما که با مهریه مخالفی چرا خودت مهریه تعیین کردی ؟ چرا اجراش گذاشتی ؟

مطمئن باش قانون مهریه برداشته میشه 

و دقیقا مثل کشورای دیگه خواهد شد 

این جمله ثابت میکنه شما ذره ای از قوانین نمیدونی

مهریه برداشته بشه، دقیقا مثل کشورهای دیگه میشه ؟

هه

تا حقوق زن توی ایران مثل یه " انسان کامل" بخواد بشه ، خیلی خیلی کار داره .....

در ضمن با توجه به تاپیک هاتون

چند چندید با خودتون ؟!

اگر واقعا کاربر زن هستید و اینا رو می نویسید 

چرا خودتون دنبال مهریه گرفتن رفتید ؟!

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
مطمئن باش قانون مهریه برداشته میشه و دقیقا مثل کشورای دیگه خواهد شد این جمله ثابت میکنه شما ذره ای ا ...

من اصلا آدمی نیستم برم تاپیک های دیگران رو سرک بکشم تا ازشون نقطه ضعف پیدا کنم تا به روشون بیارم 

ولی برام جالب بود  ببینم این خانم که انقدر راجع به حق و حقوق زنها بی اطلاعه چند سالشه 

رفتم دیدم قبلا خودش سوال کرده که چطور مهریه مو بذارم اجرا

جالب اینجاست خودش اینجا دو ساعت داره میگه آی ملت مردا بیچارن ، آی زنها شما مفت خورید و بخور و بخواب ، آی زنها شما میخواید مردا رو بدبخت کنید 

مردها دیگه بهتون مهریه نمیدن 

طبیعتا آدمی که دوساعت اینجا از ابن حرف ها میزنه نبابد مهریه داشته باشه دیگه ؟

ولی خودش تو تامیک هاش گفته میخواد مهریش رو بزاره اجرا

ببینید حتی خانم هایی که از این حرفها میزنن هم خودشون مهریه دارن ولی اینکارو برا بقیه خانم ها بد میدونن

من فکر میکنم این خانم اصلا از قولنین آگاه نیست و فقط با توجه به زندکی زناشویی خودش داره نظر میده

البته اگه الان نیان بگن تاپیک ها مال یکی دیگه بود و کاربری واگذار شده و از این حرفها

من اصلا آدمی نیستم برم تاپیک های دیگران رو سرک بکشم تا ازشون نقطه ضعف پیدا کنم تا به روشون بیارم ولی ...

شما در کمال ادب و حوصله براش جواب نوشتید

اتفاقا خوب کردید و برای منم جالب بود دیدم

بعضیا واقعا اینجا بیمار هستند

کسی که خودش میره دنبال مهریه گرفتن

واقعا دیگه اینهمه حمله کردنش به زنهای دیگه برای مهریه معنی نمیده

هر مدل آدمی اینجا هست و نمیشه انتظار انصاف داشت از همه.... حالا یکی مثل این کاربر تاپیک های قبلیش نشون میده واقعیت زندگیش برعکس این ادعاها و توهین هاش هست، بعضی دیگه اما ممکنه زرنگ بازیش در بیارن و تاپیک نزنن یا حذف کنن یا با کاربری دیگری باشند... در هر حال برخورد این کاربر تجربه جالبی برای من شد 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
شما در کمال ادب و حوصله براش جواب نوشتیداتفاقا خوب کردید و برای منم جالب بود دیدمبعضیا واقعا اینجا ب ...

بله دقیقا حرفاتون درسته 

یه احتمال دیگه رو هم من میدم 

این خانم مدام میگه قرار نیست زنها تو خونه بخورن و بخوابن و مرد براشون پول بیاره و مهریه بده 

کلا فکر میکنه زنها مهریه رو برای این میخوان که خودشون مفت خوری کنن و پول مفت بزنن به جیب 

احتمالا خودش اول ازدواج همچین دیدگاهی نسبت به مهریه داسته ، بعدها تو زندگی متوجه شده مهریه پول مفت و در قبال خوردن و خوابیدن زن نیست و با کلی تبصره و دردسر به زن داده میشه  

حالا فکر میکنه هر زنی که میگه مهریه تنها حق زنه و از دلایل ضروری بودن مهریه میگه مثل گذشته خودش فقط دنبال پول بدون زحمته 

البته اینها حدسیات من از روی تاپیک هاش و کامنت هاش تو این تاپیک بود

هر چقدر من از قانون براش گفتم بازم گفت نه زنها دنبال پول مفتن

کسی که انقدر اصرار میکنه زنها مهریه رو فقط برای مفت خوری میخوان احتمالا خودش قبل ازدواج همچین دیدگاهی داشته و کل سرمایه گذاریش روی مهریه بوده 

خودش هم گفت روی مهریه سرمایه گذاری نکنید

کلا این خانم داره طبق گذشته خودش و افکار قبلی خودش حرف میزنه فقط 

داره خودِ گذشتش رو نصیحت میکنه 

بله دقیقا حرفاتون درسته یه احتمال دیگه رو هم من میدم این خانم مدام میگه قرار نیست زنها تو خونه بخورن ...

آره خیلی وقت ها همینطوری که میگید هست...

چه خوب گفتید 👍👌 

بیشتر ببینید
آره خیلی وقت ها همینطوری که میگید هست...چه خوب گفتید 👍👌

بله خیلی اوقات این خانم های که میگن مهریه بدرد نمیخوره این جریانات براشون پیش اومده 

ممنونم عزیزم 

من اصلا آدمی نیستم برم تاپیک های دیگران رو سرک بکشم تا ازشون نقطه ضعف پیدا کنم تا به روشون بیارم ولی ...

اولا تاپیک رو نگا کن ببین برای کی هستش 

خوبه که من اول حرفام به استارتر گفتم که خودم پیگیر مهریه بودم اما آخر سر بخشیدم و توافقی جدا شدم 

ولی وقتی عقل نباشه همین میشه دیگه 

اولا تاپیک رو نگا کن ببین برای کی هستش خوبه که من اول حرفام به استارتر گفتم که خودم پیگیر مهریه بودم ...

همون دیگه !!

اول ازدواج با خودت فکر کردی مهریه یه پول مفته که موقع طلاق میره تو جیبت و لابد با وجود مهریه دیگه نیازی به کار کردن و مستقل بودن نداری 

بعد رفتی درگیر دادگاه و پاسگاه شدی فهمیدی گرفتن مهریه به این راحتی نیست و بخشیدی همه رو 

حالا واسه همین فکر میکنی هر کی که حرف از مهریه میزنه مثل گذشته خودته دنبال پول مفته همه رو مثل خودت دیدی 

عقل رو تو نداری که فکر میکنی همه مهریه رو واسه این میخوان که بخورن و بخوابن و پول بگیرن 

لیاقت اینو نداری که مودبانه باهات حرف زده بشه 

اولا تاپیک رو نگا کن ببین برای کی هستش خوبه که من اول حرفام به استارتر گفتم که خودم پیگیر مهریه بودم ...

همچین میگی تاپیک رو نگاه کن ببین برا کی هست انگار برا ۱۰ سال پیشه 

همبن دو ماه پیش دنبال گرفتن حکم جلب شوهرت بودی 

همون دیگه !!اول ازدواج با خودت فکر کردی مهریه یه پول مفته که موقع طلاق میره تو جیبت و لابد با وجود م ...

اصلا مگه من با شما حرف زدم از اول مشنگ خانم که اومدی اینجا چرت و پرت تحویل میدی ؟؟ 

باد کجایی اصلا ؟ 

شعور و شخصیتت اینقدر ضعیفه که حتی به خودت اجازه میدی دو هزار خط بنویسی راجب چیزی که وجودی نداره‌ و توهم مغز پوچته‌ 

فک کردی اینقدر بیکارم بشینم حرفای مسخرتو بخونم ؟ 

اول حرفامم بهت گفتم الآنم که مفزت کشش داشته باشه بهت میگم گفتم برو بگیر مهریتو برو تا قرون آخرشو بگیر اصلا شوهرتو بیچاره کن 

به من چه اصلا 

من خودم چیزی که هستم رو به یه نفر دیگه پیشنهاد دادم 

به شما نه البته شما مغزت پوچه نشستی چهارتا حرف قلمبه سلمبه زدی فک کردی خبریه 

من پیگیر مهریه بودم بله // دنبال جلب بودم بله دروغی که ندارم بگم خودم اینجا سوال پرسیدم 

اما فرقی که اینجا وجود داره اینه که من گدا گشنه و دنبال پول یکی دیگه نیستم خداروشکر اونقدری داشتم که بتونم کاروبار خودمو انجام بدم هر آنچه که اینجا گفتم و تاپیک زدم اون موقع از روی حرص بوده 

در نهایت هم با صلح تموم شد 

یه جوری میگی همه مثل تو نیستن شما دونفر رو واسه من بیار که واسه مهریه جونشونو ندم 

بنده خدا فک کردی زنای الان زنن‌ واقعا ؟ پول شوهر رو بالا میکشن مهریه هم میگیرن خرجیشونم باید بدن شما از این دسته آدما هستید که خودت لنگ هزارتومان مهریه و شوهرتی فک کردی همه مثل منم🤣🤣🤣🤣 

حرفای منو باور نداری برو تو قسمت سرچ بنویس مهریه بنویس طلاق ببین چ خبره اونجا بعد بیا اینجا واسه من ادای آدمای روشن فکر درار‌ 

بسلامت