2777
2789
عنوان

تاپیک پر بازدید مهریه

591 بازدید | 61 پست

نوشته بود پسر ۱۴ تا بیشتر مهر نمیکنه هیچ حقیم نمیده

یسری خانما نوشته بودن مگه ۱۴تا کمه 

والا عقل ندارن راحتن

تو همین سایت ام آمار خیانت ها و کتک کاری ها و اعتیاد و بدرفتاری های یکسری مذکرین مشهوده

الان حداقل یک جهیزیه و سیسمونی خوب دو سه میلیارده که همینو نبرید خواهر ومادر پسر جگرتون رو میخورن 

همون پسر اگه عوض شد و خواست طرف رو از سرش باز کنه دست زن به کجا بند هست 

تازه میگن حقوقت را بگیر آقا جامعه ی ما نه ارث برابر به زن میده نه تو شغل و کار کردن زن و مرد برابرن نه اصلا شرایط جسمیشون یکی هست مرد پریود زایمان بارداری شیردهی نداره تازه بیشتر بار خونه و بچه ام به عهده زنه 

با این همه بدن مرد قوی ترم هست 

و آیا دید جامعه به مرد و زن مطلقه یکیه؟

نه نیست 

همونطور که مرد مطلقه بخاطر اوضاع اقتصادیش راحت تر ازدواج میکنه 

حالا هی بگین حق طلاق حق طلاق همه ی این حقوق لعنتی رو بگیرید بازم برابر نیستید 

همین پسرا که میگن کم مهر کنید مهریه خواهرشون رو برید ببینید 

@عشق_دلمم    

من به عنوان کسی که همچین تفکری داشت واقعا الان معتقدم مهریه مثل یه کنترل گره. شاید خیلیا دل شون بخواد کارای زیادی کنن اما به این موضوع که فک کنن بترسن و نرن سمتش. واسه همه اینطور نیستااا ولی برا یه عده جوابه.

خاک باش ؛ عــــلـــــی-؏- اَبوتُراب است .

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من به عنوان کسی که همچین تفکری داشت واقعا الان معتقدم مهریه مثل یه کنترل گره. شاید خیلیا دل شون بخوا ...

والا مردا حسابگرن زن باید خیلی حسابگر تر باشه تو این جامعه ی نابرابر

بعد جالبه دم مهریه دادن هزار مدل خانواده دختر رو تهدید میکنن و میچزونن زن رو هم طلاق نمیدن خون ب جگر ...

همین مهریه باعث ترس خیلی هاست که کنار میان وگرنه زبون پسر و خانوادش چقدرررررررر دراززززززترررررررر. بوددددد

مهریه معقولش ۱۱۴ تاست کمترشو اصلا نمیپسندم

من تو کانال شهرمون دیدم نوشته حق ابرا نمیدونم چی چی گذاشتن که مهریه رو از ۱۱۴تا بذارن رو۱۴سکه به خاطر گرونی طلا و اینا😐😐یعنی اگر تو ۳۰۰تا هم مهرئت باشه اونا فقط ۱۴تاش رو میدن اونم قسطی هر سال یه ربع سکه حتما😒

من تو کانال شهرمون دیدم نوشته حق ابرا نمیدونم چی چی گذاشتن که مهریه رو از ۱۱۴تا بذارن رو۱۴سکه به خاط ...

نه بستگی به تمکن مالی مرد داره ۱۴تا واجب باقیش رو اگه مرد بتونه باید بده و البته این هنوز تایید نشده نباید قبولش کنید 

خونه مهر کنید