2777
2789
عنوان

تاپیک پر بازدید مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 61 پست
اره اتفاقا بعد از اینکه نوشتم با خودم گفتم میرن به نام هر کی تو خیابونه میکنن به جز زنشون که مبادا ی ...

اره بعدم زن حرف پول بزنه میگن کیسه دوختی البته همشون نه ولی یسریاشون خیلی پررو شدن

البته من عصبانی شدم یمقدار تند گفتم معذرت میخوام اما شما که خانم هستی لطفا این حرف ها رو نزندرسته ال ...

اینقدر ساده نباش خواهر گلم 

جانب خدا و اسلام چی 

تو انسانی شوهرتم انسانه و برابرید 

این مشکل از قانون این کشورهه که زن و مرده رو به جون هم انداخته 

چرا کشورای پیشرفته و اروپایی اینجوری نیستن ؟ بلکه خیلی به خانما بیشتر حق میدن 

اما اینجا نذاشتن طعم نوجوانی طعم جووونی طعم ازدواج 

نداشتن طعم هیچیو درست بکشیم 

نمی‌دونم بگیرید هر جور به صلاحتونه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من سنگ کسیو به سینه نمی‌زنم من به امثال شما خندم میگیره چون کسی که پیگیر مهریه میشه هیچ چیزی واسه ار ...

منم دوستت دارم گلم 

صد درصد هر دو جنس تلاش میکنن

مهریه هم مفت خوری نیست حقی هست که خدا به زن داده 

شما حق خودت نمیدونی به خودت مربوطه 

و احساس میکنم دلت برای شوهرت تنگ شده انشالله هرچی به صلاحته برات پیش بیاد

شما مرد بد ندیدی و نشنیدی 

این مهریه همون حکم جهنم خدا رو داره که اگه طرف خطا کرد زن دستش به جایی بند باشه

البته زن خطاکارم هست ولی خب حداقل من ندیدم ونشنیدم هرچی بوده از طرف زن نبوده

اینقدر ساده نباش خواهر گلم جانب خدا و اسلام چی تو انسانی شوهرتم انسانه و برابرید این مشکل از قانون ا ...

شما خارج زندگی میکنید؟

اون طرف حق تنصیف اموال هست 

تو چیزای دیگم برابرن

این جا چی؟

حتی فرهنگ و عرف جامعه به زن بیشتر سخت میگیره

@عشق_جاانم

سلام عزیزم 

بله من تو اون تاپیک بودم و الانم این تاپیک رو خوندم و تک تک حرفاتو تایید میکنم 

زنا تو ایران به هیچ عنوان نبابد از مهریه بگذرن 

حداقل تا عوض شدن قوانین

زنا به جز مهریه هیچ حقی ندارن .

هر چند که همونم درست و حسابی بهشون نمیدن

کاربرد مهریه هم فقط موقع طلاق و جدایی نیست 

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

سلام عزیزم بله من تو اون تاپیک بودم و الانم این تاپیک رو خوندم و تک تک حرفاتو تایید میکنم زنا تو ایر ...

سلام گلم نظراتتون رو خوندم و بنظرم کاملا واقع بینانه بود

نظرات دوستمون سولماز رو خوندید؟

سلام گلم نظراتتون رو خوندم و بنظرم کاملا واقع بینانه بودنظرات دوستمون سولماز رو خوندید؟

ممنونم عزیزم 

نه جانم تو این تاپیک نظر دادن؟

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

مخالفم من خودم پیگیر مهریه بودم ولی هیچ ارزشی نداری مهریه رو با شوهرتون میتونید هماهنگ کنید سکه ننوی ...

عزیز جان شما چطور خیانت زن رو دارید با مرد مقایسه میکنید ؟

تو کشوری که اگه مرد همسرش رو در حال همبستری با مرد دیگه ببینه راحت میتونه زن و اون مرو رو بکشه ، 

ولی اگه مرد بره صیغه کنه از نظر قانون مرتکب جرمی نشده بنظرتون مقایسه خیانت زن و مرد درسته؟

تو کشوری که زن موظفه هر لحظه و هر جا از مرد تمکین کنه ولی مرد هر ۴ ماه یکبار موظف به تمکین هست تازه تو ایم مدت میتونه بره یه زن دیگه رو صیغه کنه ( این اوج بی احترامی به جنس مونثه) شما داری خیانت زن و مرد رو مقایسه میکنی ؟

اگه زن مهریه نداشته باشه و‌مرد خیانت کنه ، زن عملا دستش به هیج حا بند نیست 

حتی مرد میتونه طلاقش هم نده

خب عزیزم مگه نمیگی اون دنیا دهنشونو سرویس می‌کنن ؟؟ تویی که میای ۱۳۸۰ تا سکه مهر می‌کنی بنظرت کسی تو ...

مگه همه رو پرداخت میکنن؟

با توجه به وضعیت مالی مرد پرداخت میشه 

اگه نداشته باشه هر ۱۸ ماه یه سکه میده 

من سنگ کسیو به سینه نمی‌زنم من به امثال شما خندم میگیره چون کسی که پیگیر مهریه میشه هیچ چیزی واسه ار ...

عزیزم یکم راجع به قوانین مطالعه کن لطفا 

تازگی هامد شده به زنها میگن برو کار کن مستقل شو مگه ما کالا هستیم که مهریه داشته باشیم 

بله ما کالا نیستیم

ولی وقتی این همه تبعیض جنسیتی وحود داره و قوانین پشت زنها نیست بنظرتون گذشتن از مهریه باعث میشه ما زنها دیگه به چشم کالا بهمون نگاه نشه؟

چرا نگاه میشه منتهی به چشم کالای ارزون تر 

وقتی هنوز شهادت م تو دادگاه پذیرفته نیست 

ارث و دیه ما نصفه 

ولایت بجه رو نداریم 

حق چند همسری مردان و حق ولایت اونها بر خانواده برداشته نشده 

وقتی فرصت های شغلی برابر نیستن

گذشتن از مهریه باعث نمیشه ما دیگه به چشم کالا بهمون نگاه نشه 

بلکه باعث میشه به چشم کالای ارزون تر بهمون نگاه کنن

اینقدر ساده نباش خواهر گلم جانب خدا و اسلام چی تو انسانی شوهرتم انسانه و برابرید این مشکل از قانون ا ...

الان زنها مهریه نگیرن قوانین مثل اروپا میشه؟

الان زنها مهریه نگیرن قوانین مثل اروپا میشه؟

حرفای شمارو حفظم کلا قوربونت برم 

بیخیالش به اون یکی دوستمونم گفتم 

گفتم هرطور اوکی هستید بگیرید مهریه بگیرید حق طلاق بگیرید همه چیو از مرد بگیرید زندگیشو کلا بگیرید نابودش کنید 

هر طور به صلاح شماست عزیزم 

شما حرف منو متوجه نمیشید 

بهت میگن برو مستقل شو بهت برمیخوره بنده خدا ؟ نه پس میخوای بشینی خونه بخوری بخوابی آقام بیاره برات ؟ عه‌ 

این نشد زندگی کنه شما افراد موفق و مستقل رو نگا کن چه زن چه مردش همه دست تو جیب همگی تو رفاه همگی تو آرامش 

تو بیزنس و کار خودتو داشته باشی لنگ مهریه‌ای ؟؟ ابداااا 

مهریه برا گذشته بود که میگفتن زن کار نکنه زن تو خونه باشه بچه بزرگ کنه به منزل برسه الان کسی دیگه خونه نیست هیشکی خونه نیست 

همگی شکرخدا یا کارمندن یا مغازه دارن یا یه جایی مشغول به کارن 

بعدشم به قول شما که میگی اگه طرف نداشته باشه ۱۸ماه یه سکه میشه من آخر برج ۱۲ امسال ۳۰ ماه یه سکه هم دیدم 

یعنی شما ۲ سال و ۶ ماه وایسی واسه یه سکه ؟؟ 

یا اصلا همون ۱۸ ماه شما یه سال و ۶ ماه واسه یه سکه ؟ 

یکم طرز فکرتونو بروز کنید 

عزیزم یکم راجع به قوانین مطالعه کن لطفا تازگی هامد شده به زنها میگن برو کار کن مستقل شو مگه ما کالا ...

مطمئن باش قانون مهریه برداشته میشه 

و دقیقا مثل کشورای دیگه خواهد شد 

اونموقع ببینم چیکار میکنید شما ؟ میگید اوکی چون ما حق طلاق داریم حله دیگه مشکلی نداریم ؟؟

اصلا خنده داره عزیز دلم 

تو تصور کن مهریه‌ای وجود نداره‌ 

زن و مرد می‌خوان جدا شن اون موقع چیکار کنن‌؟؟ زن آواره میشه بنظرت یا نه ؟ 

ولی اینو ۱۰۰ درصد مطمئنم مهریه برداشته میشه 

فعلا که قانون ۱۴ سکه عندالمطالبه داره اجرا میشه اجرا هم نشه مردا و پسرایی که قصد ازدواج دارن همگی آگاه شدن و بیشتر از اون نمیندازن‌ 

از اونور حرف از پرداخت پول بابت ثبت مهریه داره اجرا میشه 

از طرفیم آقایون مخالف با ۱۴ تا هستن چون میگن دلیلی نداره‌ با این قانون مزخرف کشور بیایم یک میلیارد و نیم به زن بدیم 

چون زن چ خیانت کنه و بره گم و گور شه یه سال 

چه خلاف کنه بره زندان چه قتل کنه اصلاااا تو کثیفترین کارهارو بیار جلو چشمت همه‌ی اونارو انجام بده که انجام هم میدن متاسفانه 

بازم قانون میگه مهریه باید پرداخت بشه 

آقایون هم شاکین 

میگن زنی که خیانت می‌کنه نباید مهریه بهش داد برای همین میگم حواستون باشه اوضاع ایران خوب نیست هر لحظه ممکنه یه حرکتی بزنن 

رو مهریه سرمایه گذاری نکنید 

مطمئن باش قانون مهریه برداشته میشه و دقیقا مثل کشورای دیگه خواهد شد اونموقع ببینم چیکار میکنید شما ؟ ...

عزیزم به اندازه کافی قانون زن ها رو بابت مهریه اذیت میکنه 

یکی از اقوام نزدیک ما نزدیک ۳۰ ساله داره کار وکالت انجام میده 

بعضی اوقات چنان از رفتار های قاضی های مرد میگه که همه متعجب میشیم 

شما فکر کردی همون قاضی های مرد که پشت هم‌جنس خودشونن میذارن زنی که خیانت کرده با خیال راحت مهریه بگیره ؟

کاربرد مهریه هم فقط موقع طلاق نیست 

سهم زن از انوال شوهر مرحومش فقط یک هشتم و سهم پدر و مادر هر کدوم یک ششم که با هم میشه یک سوم 

خیلی زنها مهریه رو میخوان که بعد فوت شوهرشون اموالی بهشون برسه