2777
2789
عنوان

چرا به کاربرای آقا گیر میدید

743 بازدید | 78 پست

برادرم اینجا عضو بود قصد مزاحمت نداشت برای پرسیدن چند سوال به چندتا خانم تقاضای دوستی داده بود و اونا گزارش زده بودن براش

والا دیگه گزارش زدن نداره تهش اگه با درخواست دوستی یه آقا مخالفید درخواستشو رد کنید. والا

مطمینی برادرت بوده؟

خودت نبودی

بابا این گول زدنا قدیمی شده برار

با نقش خواهره خودت میای

بفرما بیرون پرنسسعلی

درضمن ی درصد مثلا خودت همون پرنسسعلیه نباشی

خودتم مگ زن نیستی مثلا؟چرا ع خودت نپرسید

--

اون چیزی ک مارو میبینی،خودتی عزیزم خودتی

🐿️+🐱=💍، 🐰+🐻=💍، 🐹+🐨=💍، 🐣؟. [امضام جریان داره و اصلا ربطی ب حیوونا نداره و اون حیوونا هرکدوم نماد یچی هستن،پس بیخودی گیر ندید]

پارتنر من چیه پارتنرم همجنس شو مسخره میکنه میگم نی نی سایتم میگه که پر از فغان و یه مشت افراد ساده لوح هستن که همو گول میزنن

من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حقشه که گزارش زدن نوش جونش

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید

اتفاقا گزارش زدن داره

کسی که قوانین سایت رو رعایت نمی کنه باید گزارش بخوره

قانون سایت اینه که کاربر مرد نباید درخواست دوستی بده 

یعنی چی بخاطر پرسیدن سوال درخواست دوستی میدن؟ 

خب تاپیک بزنن

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید

بعضی از اقایون جو اینجا رو خراب کردن،بسکه تو خصوصی درخواستای نامتعارف دارن

بهترین کار این هست اقایونی که سوالی از شخص خاصی دارند

تاپیک بزنن و تگ کنن و سوال رو مطرح کنن

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞  شیخ و من هر دو طلبکار بهشتیم ولی.....من به تو،او به نماز خودش ایمان دارد