2777
2789
عنوان

کیا سه ماه بعد سزارین باردار شدن

386 بازدید | 44 پست

بارداری وزایمانتون چطور پیش رفت من متٲسفانه دوباره ناخواسته باردار شدم ودکترم واسم ریسک زده پارگی رحم و شوک و اینا توروخدا اگه تجربە شو دارین راهنمائی کنید

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
نگران نباش چیزی نمیشه دکترا این حرفارو میزنن که بعدا اگر چیزی بشه خودشون تبرئه باشن. هیچی نمیشه من ...

جدی توروخدا مورد دقیق مثل من دیدی ؟ بخدا شب وروز کارم شده گریه حتی احتمال مرگم داد 😔

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی توروخدا مورد دقیق مثل من دیدی ؟ بخدا شب وروز کارم شده گریه حتی احتمال مرگم داد 😔

اون موردی که میگم تازه از شما زودتر باردار شد بعد از چله باردار شد. نگران نباش بچه تا بخواد اونقدر تو رحم بزرگ بشه که به دیواره فشار بیاره چند ماه گذشته و دیوارت کامل ترمیم شده

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا

یعنی شیرخودتم میدی... 

خیلی سخته

خداکمکت کنه

خودم شیرب شیریزرگ کردم

منتهی فاصله ببستر

البته طبیعی بودم

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بیشتر ببینید
یعنی شیرخودتم میدی... خیلی سختهخداکمکت کنهخودم شیرب شیریزرگ کردممنتهی فاصله ببسترالبته طبیعی بودم

هم شیر خودم هم شیر خشک بخدا روانی شدم ازالان افسرده شدم کلٲ

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
اون موردی که میگم تازه از شما زودتر باردار شد بعد از چله باردار شد. نگران نباش بچه تا بخواد اونقدر ت ...

عزیزم اونم سزارین بود ؟ ممنون واسه روحیه دادنت

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
یعنی شیرخودتم میدی... خیلی سختهخداکمکت کنهخودم شیرب شیریزرگ کردممنتهی فاصله ببسترالبته طبیعی بودم

شیر به شیر خیلی خوبه فاصله دوسال باشه یا دوتا دختر یا یدونه دختر یدونه پسر..

هم شیر خودم هم شیر خشک بخدا روانی شدم ازالان افسرده شدم کلٲ

نه بابا افسرده نبلش قدربدون.. 

من بچه سوممه اوایل خیلی کفرگفتم تاحالا که ماه 8ام 1 کیلوهم اضافه نکردم 

همش کم کردم... 

باورکن هدیه خداست

قدربدون ازخودش بخواه کمکت میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بیشتر ببینید

من هفت ماه بعد از زایمان حامله شدم ولی

چون زایمان و بارداری پرخطر داشتم و کلی عذاب کشیدم خودخواسته با عذاب فراوان سقط کزدم چون ترسیدم بمیرم ،خیلی پشیمونم و هنوزم براش گریه میکنم

خیلی سقط بده

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
نه بابا افسرده نبلش قدربدون.. من بچه سوممه اوایل خیلی کفرگفتم تاحالا که ماه 8ام 1 کیلوهم اضافه نکردم ...

اخه من سزارینی بودم ریسکم خیلی بالاس  وازلحاظ نه جسمی ونه روحی اصلٲ امادگشو ندشتم

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
نه بابا افسرده نبلش قدربدون.. من بچه سوممه اوایل خیلی کفرگفتم تاحالا که ماه 8ام 1 کیلوهم اضافه نکردم ...

جنستون جوره..؟هم دختر هم پسر..؟اره اولی از همه سخت تره منم شنیدم..بعدیها راحت تره و بچه ها هم کلی کمک هستن..

شیر به شیر خیلی خوبه فاصله دوسال باشه یا دوتا دختر یا یدونه دختر یدونه پسر..

دقیقادوتادخترددسال و8ماه فاصله دارم ...اماسخته  ها... 

ولی شیرین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید