2777
2789
عنوان

چرا به کاربرای آقا گیر میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 78 پست

من نمیدونم برادرتون کیه و چیه اما خب اشتباه کردن با این کارشون همه اینجا ما پسرا رو به چشم بد میبینن،مایی که تا حالا به کسی درخواست دوستی ندادیم هم باهامون به چشم بد نگاه میکنن،پس به برادرتون بگید از این به بعد درخواست دوستی ندن

Math

مگه نامزد کرده؟؟؟ جدییی

میشناسیش؟

اره نامزد کرده کثافت عکساشه چن ماهه میخوام نمیداد🤣🤣

[...ARMY...]🐿️+🐱=💍، 🐰+🐻=💍، 🐹+🐨=💍، 🐣؟. [امضام جریان داره و اصلا ربطی ب حیوونا نداره و اون حیوونا هرکدوم نماد یچی هستن،پس بیخودی گیر ندید]

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐😐 سلام برادر🫡🫡 این حقه ها قدیمی‌ شده...حالا‌ چرا حرف نمیزنی، زیرلفظی میخوای؟

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
تلگرام ایدی تلتو بفرست شفتالو چندبار بگمممم همه فرستادن جز تو

آیدیو تو پیوی برات فرسادم

اینو الان میرم تل میزارم

[...ARMY...]🐿️+🐱=💍، 🐰+🐻=💍، 🐹+🐨=💍، 🐣؟. [امضام جریان داره و اصلا ربطی ب حیوونا نداره و اون حیوونا هرکدوم نماد یچی هستن،پس بیخودی گیر ندید]

آیدی تلگرامم؟ولیحلجی اگه همه عکسای نامزدیتو نفرستی قهرمااوکیه من آیدی ندارم تو تلبزار ایدی بزارم تو ...

اره اصلا هم برای عکسای نامزدی میگم ایدی تل شفتالو

باشه صبر میکنم پس

تا شب بفرست که امشب بفرستم

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎

بهارم کشنگگگ

دلبر ناب دلم؟؟؟!!!

خودتی؟؟؟؟

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎

الان میگی داداشم که این اکانتت رو گزارش نزنن خاااااک بر سر هرچی مرده که با تسم زن میان تو سایت زنونه خاله زنکا 

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید
اره اصلا هم برای عکسای نامزدی میگم ایدی تل شفتالوباشه صبر میکنم پستا شب بفرست که امشب بفرستم

گ نخوزررر😭

من همین الان عکس میخوام

اگ همین الان ندی ایدی نمیدمممم

گ نخوزررر😭من همین الان عکس میخواماگ همین الان ندی ایدی نمیدمممم

ساعت ۱۰ و ربع می‌فرستم بخدا 🥲🥲🥲

میشناسیش؟اره نامزد کرده کثافت عکساشه چن ماهه میخوام نمیداد🤣🤣

ارع بابا خیلی وقتهههه 

🤣🤣🤣🤣واااایییی ناناس 

@asalarmy   مبارکا باشهه قشنگگگ 

خبر نداشتمم وگرنه زودتر بهت تبریک میگفتم 

تو جزو اون سه نفری بودی که تاریخ و به یاد داشتن خیلی خوشحالم کردییی

کاش احساسم بمیره راحت شم…

میشناسیش؟اره نامزد کرده کثافت عکساشه چن ماهه میخوام نمیداد🤣🤣

چنددددد ماه

اسفند بود لعنتی😭😂

ساعت ۱۰ و ربع می‌فرستم بخدا 🥲🥲🥲

من نیستم اونموقع

نمیخوام مامان بابام ببینن جامن

ارع بابا خیلی وقتهههه 🤣🤣🤣🤣واااایییی ناناس @asalarmy مبارکا باشهه قشنگگگ خبر نداشتمم وگرنه زودتر ...

قربونت برم جوجه😍😘

خوشحالم که تونستم خوشحالت کنم با اینکه واقعا کاری نکردم 🥲💕✨