2777
2789
عنوان

کسی هست یا دیدین شوهرش بهش خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 12650 بازدید | 209 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آها حالا فهمیدم یعنی باهاش هستین ولی براتون مهم نیست کجاس با کیه؟؟ چجوری اینطوری باشم خواهش میکنم به ...

😭😭😭😭😭

اصلا چیزی نیس که بشه یاد گرفت مثل این می مونه عزیزترین کس زندگیت یه خنجر و هی فرو کنه تو قلبتو در بیاره تو هم هیچ کاری ازت برنیاد

زندگیم شده پر از عذاب راه پس و پیشم بسته اس 

اگه شما راهی داری برای جدایی یا بچه نداری جدا شو مثل من خودتو داغون نکن اگه هم مجبوری بمونی به چشم عابر بانک ببینش همین هر چند میدونم سخت ترین کار دنیاس

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔

تو طاقت خیانت دیدنو داری طاقت اینکه با یکی دیگه ازدواج کنه رو نه 

دندون لقو باید کند الکی خودتو گول نزن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

ما۵سال دوست بودیم،از اول هم خواستگاری کرده بود ازم.همکار بودیم،دفترمون،خونمون نزدیک هم بود.

با منشیش بهم خیانت کرد اونم جلو چشم خودم.

علتش رو پرسیدم گفت از اندامت خوشم نیومد😊.

گاهی کارهاش رو میاره پیشم واسش انجام نمیدم،میگه فکر کن طلاق گرفتیم چیزی نشده که

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید
بله من خیانت دیدم افتاد به دست و پامبخشیدم دوباره خیانت دیدم دوباره افتاد به التماسدوباره بخشیدم و د ...

یکبار خیانت بخشیده بشه،راه واسه خیامتهای بعدیش باز میشه

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید

من

توتاپیک مینویسم برای اولی وآخرین عشقم درموردش گفتم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید