2777
2789
براش 5شیره بخر هر ۸ساعت یه قاشق بده بخوره سویق بده بهش شیرو عسل گردو مغزیجات کلا اب پاچه خوده پاچه ج ...

بخدا میدم وزن وقدش خوب نیست😔

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بخدا دزوغم چیهدختر منم هشت سالشه پروفن هم مواقع خستگی بهش میدم

شما دیگه خیلی زیاده روی میکنی عزیزم 

چرا انقد به بچه سر خود  دارو میدی

کاری نکن بدنش نسبت به دارو مقاوم بشه و در مواقع ضرور نتونی تبش رو با استامینوفن پایین بیاری ،میدونی که اگه بدن مقاومت نشون بده باید با داروهای قویترو دوز بالاتر استفاده کنی ،پس اینکارو نکن 

استارتر یکبار اشکالی نداره

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
شما دیگه خیلی زیاده روی میکنی عزیزم چرا انقد به بچه سر خود دارو میدیکاری نکن بدنش نسبت به دارو مقاو ...

عشقم ممنون از لطفت نوشتم سالی دو سه بار شاید پیش بیاد

توکل بر خدایت کن

عشقم ممنون از لطفت نوشتم سالی دو سه بار شاید پیش بیاد

ببخشید عزیزم اومدی منو آرام کنی سرزنش شدی شرمنده😔🙏🏻

شاید حکمت خدا بود شمام دیگه بهش استامینوفن ندی😔

خدا همه بچه ها رو حفظ کنه در پناه خدا باشن

ناراحت نشی توروخدا بچه ها از رو دلسوزی گفتن🙏🏻🌺🫂

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

ببخشید عزیزم اومدی منو آرام کنی سرزنش شدی شرمنده😔🙏🏻شاید حکمت خدا بود شمام دیگه بهش استامینوفن ندی ...

وا من سرزنش نکردما 

گفتم دیگه بهش نده خوب نیس داروی زیادی ،چه سرزنشی آخه

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
نه دکتر تغذیه بردم کم اشتهاس گفت تا تغذیه ش خوب نشده چطور میخوای ببری غدد

مفت گفته برا خودش.ببر غدد 

تا دیر نشده ببر 

دیر از لحاظ چیزی نمیگم بترسی چون چیز خاصی نیست از این لحاظ میگم تا بلوغ نشده ببر

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

متشکرم یعنی انقد همتون آرومم کردید😭😭😭خدا بچه هاتونو ببخشه

قربونت برم ممنونم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️