دختران_آریایی۹۰۹۵ مدیر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 11672 عنوان خانما دخترم تب نداشت بهش ده سی سی استامینویفن دادم😭😭😭😭فک کردم تب داره اشکال نداره | مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 64 پست ۸سالشه ۲۱کیلو وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔 1404/01/19 | 05:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختران_آریایی۹۰۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 11672 بخدا دزوغم چیهدختر منم هشت سالشه پروفن هم مواقع خستگی بهش میدم مرسی قربونت برم خدا دخترتو حفظ کنه عزیزمخیالم راحت شد آخیش سجده شکر به جا آوردم وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔
دختران_آریایی۹۰۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 11672 چیزی نیست نترس من داداشم خیلی بچه بود فک کنم سه سال و اینا رفته بود نصف شیشه استامینوفن خورده بود😐� ... آی من فداتون بشم خیالمو راحت کردید وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔
_maleka_ عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 2745 مرسی قربونت برم خدا دخترتو حفظ کنه عزیزمخیالم راحت شد آخیش سجده شکر به جا آوردم فدات عزیزم مادر بودن همش استرس و نگرانیهخدا دختر تم هم برات نگه داره توکل بر خدایت کن
پسرفندوقیم عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 11339 بله من همیشه میبینم خسته و کسل هست بهش میدم بهتر میخوابه بهش ملاتونین بده گلم اون ضرر داره در طولانی مدت فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️
پسرفندوقیم عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 11339 این دخترمو خیلی دوست دارم 😭😭😭یعنی جفت دخترامو ولی کوچیکه بیشتر خیلی زیاد روش حساسم😭😭همش مریض بس ... اب زیاد بده بخوره کلا چیزای مقوی امبده همیشه بهش شاید بدنش ضعیفه زود مریض میشه فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️
sarah_manning عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 3133 بخدا اول دست زدم داغ بود بعد دارو بهش دادم دست که گذاشتم دیدم داغ نیست😭😭 تب رو نباید با دست اندازه بگیری. حتما دماسنج بذار.
_maleka_ عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 2745 بهش ملاتونین بده گلم اون ضرر داره در طولانی مدت ممنون چشمخیلی کم پیش میاد عزیزم شاید سالی دو سه بار توکل بر خدایت کن
دختران_آریایی۹۰۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 11672 فدات عزیزم مادر بودن همش استرس و نگرانیهخدا دختر تم هم برات نگه داره بخدا آجی من انقد استرس داشتم الان آشالازی دارم وضربه شدیدی مری م دیده هرچی میخورم گیر میکنه بالا میارمعملم کردم خوب نشدم😔من حساسم الان شوهرمم ترسوندم گفت خو بیا ببریمش بیمارستان وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔
پسرفندوقیم عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 11339 ممنون چشمخیلی کم پیش میاد عزیزم شاید سالی دو سه بار همونم با مشورت دکتر ملاتونین بده بی ضرره فقط هورمون خواب ترشح میکنه ببخشید دخالت کردما حلال کن من برای خوبی گفتم ناراحت نشی فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️
دختران_آریایی۹۰۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 11672 تب رو نباید با دست اندازه بگیری. حتما دماسنج بذار. بخدا همیشه تب سنج میزارم این سری مغزم فرمان نداد وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔
_maleka_ عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 2745 همونم با مشورت دکتر ملاتونین بده بی ضرره فقط هورمون خواب ترشح میکنه ببخشید دخالت کردما حلال کن من بر ... نه جانم چرا ناراحت نمیدونستم خدا خیرت بده عزیزم توکل بر خدایت کن
دختران_آریایی۹۰۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 11672 اب زیاد بده بخوره کلا چیزای مقوی امبده همیشه بهش شاید بدنش ضعیفه زود مریض میشه اره دکتر گفت سیستم دفاعی بدنش صفره وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔
پسرفندوقیم عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 11339 نه جانم چرا ناراحت نمیدونستم خدا خیرت بده عزیزم فداتشم فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️
زینب_ل عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 47 عزیزم چیزی نمیشه بهش آب بده بخوره فقط کمی بیحال میشه و خواب آلود
پسرفندوقیم عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 11339 اره دکتر گفت سیستم دفاعی بدنش صفره براش 5شیره بخر هر ۸ساعت یه قاشق بده بخوره سویق بده بهش شیرو عسل گردو مغزیجات کلا اب پاچه خوده پاچه جیگر اینا یه مدت زیاد بده فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️