2777
2789
عنوان

کسی هست یا دیدین شوهرش بهش خیانت کرده

12703 بازدید | 211 پست

میشه بیاین بگین چیکار کردین و چجوری باهاش زندگی میکنید چجوری رفتار میکنید وقتی بیرون میره یا با دوستاش بیرون میره ی شب نیاد و…

حالا چ خودتون چ تو اطرافیانتون بهم بگین لطفا

من نتونستم بادوبچه کناربیام الانم درحال طلاقم 

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی سخته نه ؟ من موندم چیکار کنم

عزیزم من یه مدت مثل دیوونه هاشده بودافسرده پرخاشگرهمش مرورمیکردم توذهنم ولی خودم طلاق نخواستم اصلانمی تونستم دوستش داشته باشم دیگه برام همش دعوااخرش خودش ودخواست دادالانم بخاطربچه هاپشیمونم چراتحمل نکردم سخته من نتونستم 

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
بیشتر ببینید
خیانت در چ حد بود

جنسی بافامیل وهمسایه 

بیشتر ببینید
عزیزم من یه مدت مثل دیوونه هاشده بودافسرده پرخاشگرهمش مرورمیکردم توذهنم ولی خودم طلاق نخواستم اصلانم ...

منم حس میکنم خیلی خیلی طلاق سخته ولی شوهرم دیروز خونه خالی رفته با یه زن وقتی اومد پیشم مست بود اسم همون زن رو صدا میزد اشتباهی 😔😔 تصور میکنم رابطه داشتنش رو بخدا روانی میشم چیکارکنم

رهاش کردم به حال خودش هر چند با دیدن کاراش مثل کسیم که داره تو کوره میسوزه

آها حالا فهمیدم یعنی باهاش هستین ولی براتون مهم نیست کجاس با کیه؟؟ چجوری اینطوری باشم خواهش میکنم بهم یاد بدین

منم میسوزم ک شب خونه نمیاد گاهی یا همش ول میچرخه😔

منم حس میکنم خیلی خیلی طلاق سخته ولی شوهرم دیروز خونه خالی رفته با یه زن وقتی اومد پیشم مست بود اسم ...

اگه بچه نداری بازم طلاق خوبه من بچه هام داغونم کردن بچه نداشتم یه باربلاکش میکردم اززندگیم تف میکردم بچه داری برومشاوره اینجاهانیابدترنیشی همین جاهامنودیوونه کردکاش میرفتم مشاوره 

بیشتر ببینید