بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میتونی بزاریشون مهد ولی با پدرشون تنها نزارشون خیلی کوچولو هستن سخته عذابه درستع ولی اون بچها نابود ...
برای خودمم سخته خدا هیچوقت آدم تو شرایط سخت نزاره ببین یه مادر هیچوقت به راحتی از بچش دست نمیکشه فکرش کن به من چی گذشته که همچین حرفی میزنم کاش یه پول درست و حسابی میداشتم با بچه هام میرفتم یه گوشه زندگی میکردم
برای خودمم سخته خدا هیچوقت آدم تو شرایط سخت نزاره ببین یه مادر هیچوقت به راحتی از بچش دست نمیکشه فکر ...
مشهد چجوری میخای تنها زندگی بکنی برو شهرستان یکاری راه بنداز بچهات کنار مادرت باشن میفهمم حتمت خیلی سخت گذشته ک اینو میگی الهی ک شوهرت هیچ وقت دیگ سمت چنین چیزایی نره
برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
برای خودمم سخته خدا هیچوقت آدم تو شرایط سخت نزاره ببین یه مادر هیچوقت به راحتی از بچش دست نمیکشه فکر ...
من درکت میکنم ولی توروخدا بچه هاتو با اون آدم ول نکن خصوصا که دخترن شوهر من به نسبت خوبه حداقل کار میکنه پول درمیاره ولی بازم حاضر نیستم بچه هامو با این وضع بذارم برم اگه آدم سالم بودن میشد ولی اینا خطرناکن
به خر اگه الماسمبدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏