2777
2789
عنوان

از شوهرم تست اعتیاد گرفتم این الان مثبته یا منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 112 پست
خانوادم تو روستا زندگی میکنن پولی ندارن که بخوان حمایتم کنن من اگه بخوام جدا بشم باید تو همین شهر بر ...

من جات بودم میرفتم روستا پیش خانوادم اونجا بالاخره کاری پیدا میشه برات اجاره هم کمتره تو شهر زن تنها نمیتونه هم کار کنه هم بچه داری هم اجاره بده

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی بزاریشون مهد ولی با پدرشون تنها نزارشون خیلی کوچولو هستن سخته عذابه درستع ولی اون بچها نابود ...

برای خودمم سخته خدا هیچوقت آدم تو شرایط سخت نزاره ببین یه مادر هیچوقت به راحتی از بچش دست نمیکشه فکرش کن به من چی گذشته که همچین حرفی میزنم کاش یه پول درست و حسابی میداشتم با بچه هام میرفتم یه گوشه زندگی میکردم

خدایا رگ گردن و بیخیال بغلم کن دارم میفتم💘
اره همینکار و میکنم خودش که میگه هر وقت خواستی بگو بریم آزمایش خون بدم خیالت راحت بشه

پس ببرش دیگه اگه شوهر من میومد همین صبح میبردمش ولی دعوا راه میندازه وحشی

من جات بودم میرفتم روستا پیش خانوادم اونجا بالاخره کاری پیدا میشه برات اجاره هم کمتره تو شهر زن تنها ...

یه روستای کوچیکه کاری نیس اصلا شرایط روستا رفتن نیست برم بشم اینه دق مامان بابام

پس ببرش دیگه اگه شوهر من میومد همین صبح میبردمش ولی دعوا راه میندازه وحشی

خوب الان بفهمی اعتیاد داره چیکار میخوای بکنی؟

برای خودمم سخته خدا هیچوقت آدم تو شرایط سخت نزاره ببین یه مادر هیچوقت به راحتی از بچش دست نمیکشه فکر ...

مشهد چجوری میخای تنها زندگی بکنی برو شهرستان یکاری راه بنداز بچهات کنار مادرت باشن میفهمم حتمت خیلی سخت گذشته ک اینو میگی الهی ک شوهرت هیچ وقت دیگ سمت چنین چیزایی نره

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
مشهد چجوری میخای تنها زندگی بکنی برو شهرستان یکاری راه بنداز بچهات کنار مادرت باشن میفهمم حتمت خیلی ...

تو روستای کوچیک با مردم حرف درآر چه کاری میشه راه انداخت 

برای خودمم سخته خدا هیچوقت آدم تو شرایط سخت نزاره ببین یه مادر هیچوقت به راحتی از بچش دست نمیکشه فکر ...

من درکت میکنم ولی توروخدا بچه هاتو با اون آدم ول نکن خصوصا که دخترن شوهر من به نسبت خوبه حداقل کار می‌کنه پول درمیاره ولی بازم حاضر نیستم بچه هامو با این وضع بذارم برم اگه آدم سالم بودن میشد ولی اینا خطرناکن

یه روستای کوچیکه کاری نیس اصلا شرایط روستا رفتن نیست برم بشم اینه دق مامان بابام

چی بگم والا منم عین خودت نه راه پس دارم نه راه پیش

من درکت میکنم ولی توروخدا بچه هاتو با اون آدم ول نکن خصوصا که دخترن شوهر من به نصبت خوبه حداقل کار م ...

هعی روزگار نمیدونم این چه سرنوشتی بود برامون رقم زد 

خوب الان بفهمی اعتیاد داره چیکار میخوای بکنی؟

میگم بره کمپ ترک کنه بیاد سراغ ما اگه نمیره جدا بشیم مشکل بزرگ من اینه که گردن نمیگیره کلا

میگم بره کمپ ترک کنه بیاد سراغ ما اگه نمیره جدا بشیم مشکل بزرگ من اینه که گردن نمیگیره کلا

آن شاءالله که پاک باشه اشتباه کرده باشی هم شما هم من

آن شاءالله که پاک باشه اشتباه کرده باشی هم شما هم من

مال من که نیس عین روز. برام روشنه ولی ایشالله مال تو باشه از ته دل می‌خوام خدا بخاطر بچه هات کمکت کنه