2777
2789

سلام شوهرم تازه ترک کرده بهش مشکوک شدم ازش تست گرفتم نمیدونم الان این مثبته یا منفی

خدایا رگ گردن و بیخیال بغلم کن دارم میفتم💘

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منفی فکر کنم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید
تا جای فلش داخل ادرار میکنی

خیلی ممنون. چطوری ترک کرده همسرت؟ تو خونه یا کمپ ببخشیدا خودمم مشکل مشابه دارم کسیم ندارم باهاش حرف بزنم😢

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
این شک لعنتی آخر نابودم میکنه

اینطور نباش زندگیتون به هم میریزه

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید
خیلی ممنون. چطوری ترک کرده همسرت؟ تو خونه یا کمپ ببخشیدا خودمم مشکل مشابه دارم کسیم ندارم باهاش حرف ...

کمپ رفت یه هفته ولی تا یه هفته ده روز بعد از اومدنش مطمئن بودم پاکه ولی الان بهش شک دارم چی مصرف میکنن؟

خدایا رگ گردن و بیخیال بغلم کن دارم میفتم💘