2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد رفتار این ادم سر سفره سیزده بدر چیه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1819 بازدید | 82 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط طرفداری مادرتون😰

جایی که ادم مهمونه باید شکم نگهه داره خیلی بی نزاکت بوده

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

بیشتر ببینید
این اقا سر سفره هییییچ برنجی نکشید ۵ ۶ تیکه خیلی بزرگ گوشت برداشت گذاشت تو بشقابش کنارشم سالاد ریخت ...

یا خدا :////

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
فقط طرفداری مادرتون😰جایی که ادم مهمونه باید شکم نگهه داره خیلی بی نزاکت بوده

قبلا هم چندبار تو مهمونیا بوده همیشه همینطوریه کل گوشتارو میکشه تو بشقابش اصلا بدون توجه به کل مقدار ، همشم به بقیه میگه پروتئین خوبه پروتئین بخورین😑

این اقا سر سفره هییییچ برنجی نکشید ۵ ۶ تیکه خیلی بزرگ گوشت برداشت گذاشت تو بشقابش کنارشم سالاد ریخت ...

اینجور جاها (توطبیعت)غذارو نمیزارن سرسفره چون سرد میشه 

ما غذا رو رستورانی سرو میکنیم وبرای هرکس جدا تو بشقاب میکشیم 

امضا ندارم    اثر انگشت قبوله؟☝

اینجور جاها (توطبیعت)غذارو نمیزارن سرسفره چون سرد میشه ما غذا رو رستورانی سرو میکنیم وبرای هرکس جدا ...

نه ما کلا هیچوقت برا کسی جدا نمیکشیم ، تو دیس میکشیم همه چیو هرکی هرچقدر خواست بکشه ، ولی انقدر پرروعه میدونم اینکارم میکردیم میگفت من فقط گوشت میخوام ، نمیدونم چرا بقیه م انقد احترامشو دارن ، صرفا چون پولداره 😑

نه ما کلا هیچوقت برا کسی جدا نمیکشیم ، تو دیس میکشیم همه چیو هرکی هرچقدر خواست بکشه ، ولی انقدر پررو ...

از این به بعد هر موقع اون اقا بود باش غذا بکشید وبزارید جلوش 

اصلا رودربایستی نکنید 

هر وقتم هر کدام از شما مهمونشون شد همین کارو بکنید تا حساب کار دستش بیاد 

امضا ندارم    اثر انگشت قبوله؟☝

قبلا هم چندبار تو مهمونیا بوده همیشه همینطوریه کل گوشتارو میکشه تو بشقابش اصلا بدون توجه به کل مقدار ...

میگفتی آقای محترم پروتئینامونو خوردی چیزی نذاشتی که پروتئین بخوریم 😑

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

همین پولدارا خسبسن

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بیشتر ببینید