2777
2789

من

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربط حنا و رنگ و ازدواجو نفهمیدم

Just engaged🥰💍👰🏻‍♀️🤵🏻‍♂️ لطفا درخواست دوستی ندید حتی خانم های عزیز و محترم /////سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید

من مجردم اما تکه ازدواج هم بکنم موهامو رنگ نمیکنم 

اگه رنک کنم فقط چتری هام 

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

بیشتر ببینید

من فقط براى عروسى آمبره كردم و هر چند ماه هم رفتم پايينش رو قيچى كردم ريختم دور ،تو سالگرد ازدواجم ديگه موى خودم بود 

رنگ خيلى دوست ندارم ولى كلا موهاى خوبى هم ندارم بتونم رنگ كنم خيلى نازك و ضعيف 

چون رنگ خوب بايد دكلره كنى و موهاى من نميتونه تحمل كنه 

ربط حنا و رنگ و ازدواجو نفهمیدم

خخ اخه بعضیا مث من مجرد خب بودم یکسره حنا میذاشتم خیلی موهای پرپشت و خوبی داشتم بعد ازدواجم غیر عروسیم ک لایت کردم دیگه یکسره حنا میذارم مث قبل تا پر بشه

من فقط براى عروسى آمبره كردم و هر چند ماه هم رفتم پايينش رو قيچى كردم ريختم دور ،تو سالگرد ازدواجم د ...

وای منم موهام پرپشت و عالی بودا فقققطط یکبار واس عروسیم دکلره کردم.  انقد بعدش خراب شد ریخت چون وز بود شونه بهش گیر میکرد ب مرور ریزش پیدا کرد