2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد رفتار این ادم سر سفره سیزده بدر چیه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1819 بازدید | 82 پست
قبلا هم چندبار تو مهمونیا بوده همیشه همینطوریه کل گوشتارو میکشه تو بشقابش اصلا بدون توجه به کل مقدار ...

خوب نگفت دست خالی چطور برم سیزده بدر

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگفتی آقای محترم پروتئینامونو خوردی چیزی نذاشتی که پروتئین بخوریم 😑

اخه خیلی باهاش رودربایستی دارن ی جوری رفتار میکنن انگار چون شغل خوبی داره و پولداره کار اشتباهیم کنه حقشه😐

اون اقا چون مهمون بوده باید صبر میکرد یه بزرگتری  از سمت شما شروع میکرد به کشیدن چلو و گوشت... و اینکه با خودش فکر نکرد خودش پنج تکه برداشته پس بقیه، نفری چه مقدار قراره گوشت بهشون برسه خب😐

رفتار اون آقا کلا زشت بوده.کسی مسئول رژیم غذایی ایشون نیست به خصوص که سرزده هم اومده بودن.نهایت بی ش ...

نمیدونم مامانم انگار دوس داره بابامم اونطوری زندگی کنه و به خودش برسه از اون طرفداری کرد منم حرص خوردم :/

اخه خیلی باهاش رودربایستی دارن ی جوری رفتار میکنن انگار چون شغل خوبی داره و پولداره کار اشتباهیم کنه ...

کاش میفهمیدم دلیل اینکه همیشه رفتارای بد آدمای پولدار قراره نادیده گرفته بشه چیه 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
چند سالیه که خانوادهٔ ما یه کار خوب رو انجام میده؛ برای هر نفری پلو و گوشت یا کباب رو توی ظرفش میکشن ...

مطمئنم اگه این کارو میکردیم هم برنجارو پس میریخت میگفت کباب بذارین ، کلا چون سمت مهمی داره و پولداره بقیه فکر میکنن خداست 😑

نه ما کلا هیچوقت برا کسی جدا نمیکشیم ، تو دیس میکشیم همه چیو هرکی هرچقدر خواست بکشه ، ولی انقدر پررو ...

شما پرچم دار باش

دفعه بعدی بگو اگه همه به اندازه شعورشون گوشت بردارن به همه مون گوشت می رسه بخوریم 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا