2777
2789
عنوان

کاردرمانی اتیسم و اختلالات حسی

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 69 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینطور نگو من با عشق تمام با این فرشته ها کار میکردم و با کمترین حقوقی که میشه تصورش رو کرد فقط و فق ...

پیدا شده ،خانم دکتر ولا موسوی درمان میکنن بدون کاردرمانگر بدون اذیت ازار بچه ها و والدین .شما هم ببینید و گوش بدید .حتما انسان خوبی هستید ولی روشها مخصوصا در ایران کاملا اشتباه و بسیاری مواقع ظالمانست

تحصیلات شما که اصلا مرتبط نیست پس نظر ندید .

من تو بیمارستان کار میکنم بخش روانپزشکی هروز هزار تار مورد مشابه مشکل شما میبینم

خودت داری دستی دستی بچتو بدبخت میکنی 

خودت میدونی گلم👋

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️ 

بعدم من درآمدی از درمان کودکان اوتیسم ندارم توهین نکن منم بلدم مثه خودت حرف بزنم 😐😐😐

دیگم ریپ نزن حوصلتو ندارم

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️ 

چقدر از روی جهل و تحت تاثیر قرار گرفتن دارید نظر میدید

این خانم روانشناس کودکه بخاطر بیزنس خودش داره بقیه رو میکوبه

یکم سطح اطلاعاتتون رو ببرید بالاتر بعد تو سایت عمومی که ممکنه خیلی از مادرا بچه های نیاز به کمک داشته باشن نظر بدید

🦦
نبرید که پنج سالش شد دیگه هیچی نتونی انجام بدی حرف زدن بچه یاد نمیگیره

نگفتم هیچ کاری نکنید برید ویس هایه خانم دکتر ولا موسوی رو گوش کنید راه درمان رو کامل توضیح داده کاردرمانی بدرد نمیخوره فقط جیبتونو خالی میکنن بچتونو عذاب میدن

چقدر از روی جهل و تحت تاثیر قرار گرفتن دارید نظر میدیداین خانم روانشناس کودکه بخاطر بیزنس خودش داره ...

الان سطح اطلاعات شما بالاست؟هزاران نفر منجمله پسر خودم با روش ایشون درمان شدن .من اطلاعت میدم اونایی که هوشیارن میپزیرن بقیه هم هر کاری دوست دارن انجام بدن .

من تو بیمارستان کار میکنم بخش روانپزشکی هروز هزار تار مورد مشابه مشکل شما میبینمخودت داری دستی دستی ...

من میگم بچم خوب شده ،شما خودتم مشکل داری برو یجایی خودتو معرفی کن .اونجایی که میگی ازین بچه ها میبینی مثلا خواستن حالشونو خوب کنن کدوم یکی کامل درمان شده مگه نمیگین درمان نداره پس چرا باید بچه هارو ببرین کاردرمان و اینکه چرا بچه هایه ما کامل با دوش خانم دکتر خوب شدن و شما نمیخواین که ببینید من چی مینویسم .فقط کسایی که منافعشون در بین هست از ایشون حمایت نمیکنن.