2777
2789
عنوان

کاردرمانی اتیسم و اختلالات حسی

577 بازدید | 69 پست

لطفا به هيچ وجه بچه هاتون رو نبرین کاردرمانی بچه هاتون دو نابود میکنن .خواهش میکنم که ویس هایه خانم دکتر ولا موسوی رو تو گوگل سرچ کنید و گوش کنید. صفحه اینستاگرامشون رو ببینی تلگرامشون رو ببینید متوجه میشید چرا .

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما قاتل بچه ها هستید .از درد مادراو بچه ها واسه خودتون کیسه دوختید.

اینطور نگو من با عشق تمام با این فرشته ها کار میکردم و با کمترین حقوقی که میشه تصورش رو کرد فقط و فقط به خاطر عشقم 

و همیشه دعای مادراشون پشت سرم بود 

و همیشه خودم رو مدیون این بچه ها دونستم امیدوارم زمانی برسه که درمان قطعی واسشون پیدا بشه🤲 

بچه ای که اوتیسم داره رو پیش کار درمان نبری میدونی چی میشه؟😐😐😐

یعنی از کشتن روح و روان بچه جلوگیری میشه.لطفا ویس هایه خانم دکتر ولا موسوی رو گوش کنید تو گوگل سرچ کنید میاد بعد متوجه میشید بچه ی من و خیلیایه دیگه رو ایشون نجات دادن 

یعنی از کشتن روح و روان بچه جلوگیری میشه.لطفا ویس هایه خانم دکتر ولا موسوی رو گوش کنید تو گوگل سرچ ک ...

من به ویسای بقیع کار ندارم خودم مهندس پزشک هستم تحصیلاتم مرتبطه شماهم اشتباه نکنید عزیزم بچرو پیش ی متخصص و روانشناس خوب ببرید 

اوتیسم شوخی بردار نیس گلم

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️ 

شما روانشناس یا کار درمان هستی که داری به بقیه اینطوری میگی 😐؟؟

اولا کار کاردرمانگر درمان اتیسم نیست تو خارج کشور اصلا برایه اتیسم از کاردرمانگر کمک نمیگیرن .بعد هیچ جا مثل ایران کاردرمانگرا بچه هارو اذیت نمیکنن.فقط حال بچه رو بدتر میکنن.بعد مرجع من خانم دکتری هست که بسیار دلسوز بچه ها و والدین هستن و مثل امثال شما کیسه ندوختن واسه پول ما.و در اخر بهتره شما هم مراجعه کنید و گوش کنید یه چیزی یاد بگیرید.لطفا ظلم به بچه هارو تموم کنید .

اولا کار کاردرمانگر درمان اتیسم نیست تو خارج کشور اصلا برایه اتیسم از کاردرمانگر کمک نمیگیرن .بعد هی ...

اول اینکه کاردرمان و روانشناس باهم میتونن بچرو درمان کنن

بعدم من کیسه ندوختم برا کسی اصن شغلم این نیس😐🥲

نیازیم به یادگیری ندارم تحصیلات و سطح سوادم اکیه کاملا فقد اومدم بگم ک اشتباه میکنید تا دیر نشده متوجهش شید همین

ی نکته دیگم اینکه وقتی بچتون دچار اختلال یادگیری شد و تو مدرسه مشکل پیش اومد براش اونوقت متوجه اشتباهتون میشی عزیزم البته امیدوارم کوچولوتون همیشه موفق باشه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️ 

اول اینکه کاردرمان و روانشناس باهم میتونن بچرو درمان کننبعدم من کیسه ندوختم برا کسی اصن شغلم این نیس ...

بچم با درمان خانم دکتر کاملا سالم هستن شما نگران نباشید .