2777
2789
عنوان

یک ماهه از همسرم جداشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 73254 بازدید | 527 پست
من قبل از ازدواج فعلیم، با کسی عقد بودم، عاشقانه ازدواج کردم ، انتخاب خودم بود، بعد از عقد بدترین رو ...

خوشبحالت کاش من جا تو بودم نه که ،،،،،،،،

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کنی، این لینکو بزن

پسری که به زور مادرش ازدواج کنه خیلی راحتم ولت میکنه و فراموشت میکنه مثل همسر سابق عوضی من که دوماه ...

چرا بچه فوت کنه؟نوزاد بود؟

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
3100چیزی بودکه دادگاه تعیین کرده بود بده گفته من وسعم نمی‌رسه بیادخونه من بخوره بره من گفتم نه من با ...

خوب کردی وقتی یه تومان از دخترش دریغ کرده کارت سوزونده 

مگه اینکه دستشون واقعا تنگ باشه و فقیر باشن ؟؟

ازدواج کردن مجدد ؟؟

هرماه چقدر خرج بچه توافق کردین؟

سال قبل6تومن بجز پول شهریه مدرسه و لباس برنج و کوشتم ماهیانه میخره

امسال هم همون6تومن اما پول سرویس بچه ها رو جدا میده شهریه رو میده لباس برای هر مناستبی میخره براشون، برنج و گوشت میخره از چهارشنبه تا حمعه هم پیش خودشه

سال قبل خیلی کم میرفتن پیش باباشون

بخوای درسته نه بخای

ازت ممنونم که چیز به این مهمی و با ارزشی رو بهم یاد آوری کردی، نگارش فارسی خیلی با ارزشه

حالا منم ازت یه انتقادی میکنم امیدوارم بپذیری و ناراخت نشی 

قبل از هر حرفی باید بگم که کارتو واقعا دوست داشتم و خپشم اومد اما به عنوان شخصی که داری همچین حرکت قشنگی انجام میدی امضات خیلی جالب نیست، میشد متن قشنگتری نوشت

😘❤

خوب کردی وقتی یه تومان از دخترش دریغ کرده کارت سوزونده مگه اینکه دستشون واقعا تنگ باشه و فقیر باشن ؟ ...

نه فقیرچیه عزیزم ازترس اینکه پول بده به ماهمه پولاشوریخته توحساب عموم علی الحساب یه میلیارد داده به عموم اخلاقشم جوریه که خیلی برای عموم دل میسوزونه الان این پولوازش نمیگیره.

نمیدونم والا ولی باخانم هادوسته

چطوری وارد زندگی دوستت شد؟

قبلا عاشق هم بودن ولی خب نشد ک بهم برسن مادر پسره مخالفت کرد

دوستمم رفت با یکی دیگه عقد کرد و اون پسرو فراموش کرد بعد یمدت ک گذشت پسره باز وارد زندگیش شد و دوستمم از نامزدش جدا شد اینا باهم ازدواج کردن حالا ۱۵سال گذشته چند وقت پیش دوستم پیامیکه میخاست ب دوسپسرش بفرسته اشتباهی واسه من فزستاد من اونجا متوجه خیانتش شدم و خیلی دعوامون شد ولی متاسفانه ب کارش ادامه میده

ولی اون خانم راست میگن ظالم همیشه سالم پدرم درحق مادرم خیلی ظلم کرد ولی تاوان ندادالان عشق و حال می‌ ...

من 2 مورد دیدم آقا به خانمشون خیانت کردن وهر2 بدجوررر آسیب دیدن آسیب جسمی وروحی ومالی و... مطمئن باش کسیکه دل میشکنه تاوان میده دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره

🌸🌷🩷 یَا أَنِیسَ الْقُلُوبِ 🩷🌷🌸

خوشبحالت کاش من جا تو بودم نه که ،،،،،،،،

چرا عزیزم جای من. چرا تو جایی ک هستی کاری ک باید انجام بدی رو نمیدی؟🤌 بگو ببینم درد دلت رو🥲

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
بیشتر ببینید
قبلا عاشق هم بودن ولی خب نشد ک بهم برسن مادر پسره مخالفت کرددوستمم رفت با یکی دیگه عقد کرد و اون پسر ...

پسر رو سرش اسلحه گذاشته بود؟

خودش هم میخواست دیگه .ایشون انگار از متعهد بودن چیزی سرشون نمیشه 

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
من 2 مورد دیدم آقا به خانمشون خیانت کردن وهر2 بدجوررر آسیب دیدن آسیب جسمی وروحی ومالی و... مطمئن باش ...

مادرم پدرموواگذارکرده بخداامامن نه نکردم فقط می‌خوام خداتوزندگی یه جوری برام جبران کنه بله درسته حرفاتون