2777
2789
عنوان

یک ماهه از همسرم جداشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 73254 بازدید | 527 پست
با بچه جدا شدن خیلی سخته به خاطر بچه خوب فکر کن

ن بابا سه ساله جدا شدم خیلی فکر کردم بالا پایین کردم درست بشو نبود 

دست بزن داشت تحقیر میکرد جلف بازی در میاورد با شخصیت من زمین تا آسمون فرق داشت  اما به خودم اومدم دیدم هفت سال گذشت داغونم کرده اعصاب و روانم بهم ریخته با خدا عهد بستم که اگر من مقصرم منو بکشه 

اما نکشت و طلاق گرفتم و راحت شدم هر چند سخت بود خونه خود را ویران کردن اما الهی شکر راضیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ولی بنظرم بدی بر نمیگرده ظالم سالمه متاسفانه

اصلا اینجوری نیست 

صدبار برای خودم اتفاق افتاده 

محاله کسی تاوان نده محاله 

من حتی تاوان دادن طرف رو هم فهمیدم و دیدم در لحظه ای که من رو نمیدید اما من دیدمش 

ن بابا سه ساله جدا شدم خیلی فکر کردم بالا پایین کردم درست بشو نبود دست بزن داشت تحقیر میکرد جلف بازی ...

هیچکی دوست نداره خونه و زندگیش خراب شه هیچکی از دلخوشی طلاق نمیگیره بعضی،وقتا باید رفت .....

بستگی داره به همسرت برای طلاق یا حضانت بچه باید از مهریه بگذری چون حق‌طلاق وحضانت با مردهمگه اینکه ت ...

راضی هستم از مهریه بگذرم فقط بچه هام بهم بده

من باید یواشکی طلاق بگیرم وگرنه برادرام نمیزارن میگن باید بسازی باهاش

خوبه سنت کمه خدا رو شکر کن کابوس تموم شد برو صدقه بدهبا این چیزایی که گفتی من اگه داداش یا بابات بود ...

خانوادم خیلی وقت بود میگفتن جدا شو من قبول نمیکردم 

زیادی حماقت داشتم زندگیمو میخاستم 

هیچکی دوست نداره خونه و زندگیش خراب شه هیچکی از دلخوشی طلاق نمیگیره بعضی،وقتا باید رفت .....

این کار طلاق نیست یجور جراحیه 

لازم بوده 

این زندگی به هیچ نتیجه و جایی نمیرسید فقط عذاب بود برات 

به حرفام فکر کن 

اصلا اینجوری نیست صدبار برای خودم اتفاق افتاده محاله کسی تاوان نده محاله من حتی تاوان دادن طرف رو هم ...

ولی اون خانم راست میگن ظالم همیشه سالم پدرم درحق مادرم خیلی ظلم کرد ولی تاوان ندادالان عشق و حال می‌کنه برای خودش ولی مادرم متاسفانه طی ضربه های ایشون آسیب دیده 

آره شاغلم ولی تنهام...هم تز تنهایی بدم میادهک نمیتونم با کسی حرف بزنم

این مرحله تنهایی و بدون پارتنر بودنو که احتیاج داری

اصلا به روابط دو روزه هم چنگ نزن 

من بهت دکترزهرا صالح زاده رو پیشنهاد می کنم 

اگه تهرانی البته.

ورزش برو پیلاتس و یوگا 

خیلی مهمه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا