2777
2789
عنوان

یک ماهه از همسرم جداشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 73371 بازدید | 527 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببخشید چون شما آقا هستین میپرسم اگر شما ازدواج کنید بعد همسرتون خیلی بهتون لطف و محبت کنه حتی پولی و ...

ببین این به وجدان هر کسی بر میگرده 

کسی که وجدان داشته باشه بعدا عذاب وجدان میگیره

بعضیا ممکنه بعد روند زندگی بلایی به سرشون بیاره که بفهمن قبلا چکار کردن  حالا دارن نتیجه عمل پس میدن 

من نمیتونم به کسی که بهم محبت کرده بدی کنم 

قبلا یه نامزد داشتم بهم خیلی بد کرد خیلی نابود شدم بعد فهمیدم همون بهتر که نشده 

میشه منم راهنمایی کنید نظرتون بگید

شوهر من خیلی بهم خیانت کرده 

و اعتیاد هم داره 

هر روز بحث داریم دیگه از چشم همدیگه افتادیم

دلم میخواد طلاق بگیرم 

حضانت بچه هام بگیرم میشه بازم ازش بخوام خرجی بچه ها رو بده؟

ببین این به وجدان هر کسی بر میگرده کسی که وجدان داشته باشه بعدا عذاب وجدان میگیرهبعضیا ممکنه بعد رون ...

نامزد شما تقاص بدی هارو پس داد؟

من خواهرم داره ازدواج میکنه خیلی می‌ترسیم زمونه خراب شده البته داماد پسر خوبی ولی میگم نکنه دل خواهرمو بشکنه

ببین این به وجدان هر کسی بر میگرده کسی که وجدان داشته باشه بعدا عذاب وجدان میگیرهبعضیا ممکنه بعد رون ...

دقیقا همینه  طرفی که ظلم کرده روزگار خیلی خوب جوابش میده 

بخاطر همینم طرفی که ظلم کرده دوست  داره برگردی ولی خبر نداره که دل طرف دو کشته  ، نابودش کرده 

کاش بشه...الان فقط جسم دارم روح ندارم

طبیعیه باید این دوره رو طی کنید تا به ارامش برسید 

نمیدونم چند سالتونه ولی به مرور برات سبک میشه 

دنیا درگذره ومعلوم نیست روند زندگی به کدام سمت برسه اما قطعا کامیابی ها در راه هستند و پس از دوره های تلخ به شیرینی میرسید 

این حقیقته 

برام دعا کنینیه حالت هایی رو دارم تجربه میکنم حس میکنم زنده نیستم ادای زنده بودن درمیارم

طبیعیه تو شوکی

باید حرف بزنی 

نیاز به مشاوره داری

شاغل هستی؟ اگه شاغل باشی بهتره 

کمک می کنه تو افسردگی فرو نری

حتما ورزش کن 

تلگرام کانال زندگی سالم سوده هروی

دوره جدایی تا تعالی عالیه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
میشه منم راهنمایی کنید نظرتون بگیدشوهر من خیلی بهم خیانت کرده و اعتیاد هم داره هر روز بحث داریم دیگه ...

بستگی داره به همسرت برای طلاق یا حضانت بچه باید از مهریه بگذری چون حق‌طلاق وحضانت با مرده

مگه اینکه توافق کنید

ولی با وکیل حتما مشورت کن

میشه منم راهنمایی کنید نظرتون بگیدشوهر من خیلی بهم خیانت کرده و اعتیاد هم داره هر روز بحث داریم دیگه ...

اره عزیزم میتونن درخواست نفقه بدن منم مادروپدرم ازهم جداشدن ۱۹سالم بودازتیر۴۰۳درخواست نفقه دادم هرماه توکارتم میزنه وباپدرمم زندگی نمیکنم