2777
2789
عنوان

یک ماهه از همسرم جداشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 73254 بازدید | 527 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره ماه ماه خدا برام حفظش کنه من تو اون ۱۰ سال خیلی عذاب کشیدم اما الان تازه انگار متولد شدم خیلی آر ...

فقط میشه ازت خواهش کنم خواستی ازدواج کنی حتما تحقیق کنی پسره متاهل نباشه؟

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

کسی که برای زندگیش ارزش قائل بوده طبیعیه که این حال و روز رو داشته باشه..مهمترین نکته پذیرفته..جدایی قطعاً اتفاق خوبی نیست ولی زندگی ادامه داره.یعنی به هر دلیلی الان دیگه مثل قبل نیست پس باید تغییر کرد.مدام باید با خودتون تکرار کنید ما فقط یکبار حق زندگی توی این دنیا رو داریم.خدا انسان رو قوی آفریده و قابل انعطاف برای اتفاقات مختلف.امیدوارم موفق باشید.بنده آقا هستم

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن
تنها راه حل برای شما ازدواج کردنه وگرنه آروم آروم بدون اینکه خودتون متوجه بشید به سمت منزوی شدن حرکت ...

چه راهکار ابلهانه ای

هنوز از اون زندگی قبلی خارج نشده

بره تو یه زندگی دیگه؟ 

چه راهکار ابلهانه ایهنوز از اون زندگی قبلی خارج نشدهبره تو یه زندگی دیگه؟

دیدم کسی رو که به هوای آزادی و بی سر خر زندگی کردن افتاده تو یه سیکل باطل که 15 سال از عمر شو تباه کرده و آخرشم هیچی نداشته براش و خسته شده ازين وضع زندگیش ازين تنها بودن و افسرده و منزوی شدنش الانم در بدر دنبال کسی می‌گرده ک زندگی کنه ولی چون سنش زیاده کسی قبولش نمیکنه.... دلیل نمیشه هر ازدواجی که بد باشه و غلط

خانوادم خیلی وقت بود میگفتن جدا شو من قبول نمیکردم زیادی حماقت داشتم زندگیمو میخاستم

میخواستم درسته نه میخاستم 

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.... تقریبا هیج پاسخی رو نگاه نمیکنم فقط نظرم رو مینویسم و عبور میکنم... 

بیشتر ببینید
اصلا فراموشت نکرده

پسری که به زور مادرش ازدواج کنه خیلی راحتم ولت میکنه و فراموشت میکنه مثل همسر سابق عوضی من که دوماه بعد طلاق سریع ازدواج کرد با این که فقط چندماه از فوت بچه مون گذشته بود 😔🖤

متاهل و متعهد ❤️                                      خدایا شکرت 💚

دیدم کسی رو که به هوای آزادی و بی سر خر زندگی کردن افتاده تو یه سیکل باطل که 15 سال از عمر شو تباه ک ...

شو۶ر سابق منم بعد ۱۲ سال زندگی و ی دختر ده ساله میگفت میخواد جوونی کنه و بی سر خر زندگی کنه 

منم ولش،کردم بره