2777
2789
عنوان

چرا بخت بعضی دخترا اینقدر سنگین هستش

| مشاهده متن کامل بحث + 3589 بازدید | 141 پست
برای منم خیلی سواله

خیلی ها قصد ازدواج ندارن براشون جور میشه یکی میخواد نمیشه.اونی که میخوام نمیاد اونی که نمیخوام مثل کنه می‌چسبه.واقعا عذاب آوره.خدا برای هیچکس نیاره این وضعیت

خیلی ها قصد ازدواج ندارن براشون جور میشه یکی میخواد نمیشه.اونی که میخوام نمیاد اونی که نمیخوام مثل ک ...

الهی آمین

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یکی مث من اصن نمیدونم چمه ازدواج نمیکنم اخه منک زشت نیستم با۳۴سال سن

من سنم خیلی بیشتر شماست

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

من خیلی دیدم، دخترها متوسط اطرافم که اعتماد به سقف بودن و باور داشتن باید و زود حتما  ازدواج میکنند چه شوهران خوب و مطیعی کردن

دختران کم اعتماد به نفس و افسرده ی دورم که از هر لحاظ صد هستند دارن پیر میشن و حتی یک خواستگار هم ندارن

من جز اونها بودم و متاسفانه ۳۸ سالگی ازدواج کردم بختمو بسته بودن بازش کردم

بخت مگه باز میشه؟من دنبال اون کارا را هم رفتم ولی واقعا فابده نداشت

من خیلی دیدم، دخترها متوسط اطرافم که اعتماد به سقف بودن و باور داشتن باید و زود حتما ازدواج میکنند ...

اخه بحث خواستگار داشتن یا نداشتن نیست اونجوری که مدنظر ادم هست و به ادم بخوره نیست