2777
2789
عنوان

چرا بخت بعضی دخترا اینقدر سنگین هستش

| مشاهده متن کامل بحث + 3589 بازدید | 141 پست
من شنع تراپی کردم به روش خودم بختم باز شد البته قبلش اسممو عوض کردم خیلی وقتا اسم مناسب شخص نیست

من اسمم عوض کردم اثری نداشت 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخت مگه باز میشه؟من دنبال اون کارا را هم رفتم ولی واقعا فابده نداشت

خب ماله من بسته بود یعنی بسته بودن من رفتم پیش یه عالم از راه دور زیر درخت خونمونو آدرس داد و من دعا رو پیدا کردم و.... دوسال بعد تو یه تور مسافرتی با همسرم آشنا شدم و ازدواج کردم . گاهی بدجنس هایی هستن که همه جور غلطی میکنن . ایشالا بخت خوب نصیب همه ی مجردها بشه

ب نظر من قسمت تا خدا نخواد برگ از درخت جدا نمیشه هر چ قدر هم تلاش کنی نمیشه بعضیام هستن همچی تمومن اما تا اخر عمرشون مجرد میمونن اما در عوض بعضیا ی نیمرو بلد نیستن بپزن ببین چ ادمایی قسمتشون میشه

قدر همدیگر را بدانیم ...خاک چیزی را ک گرفت پس نمی دهد...🖤

خب ماله من بسته بود یعنی بسته بودن من رفتم پیش یه عالم از راه دور زیر درخت خونمونو آدرس داد و من دعا ...

عالم منظورتون روحانی هستش یا دعانویس؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
ب نظر من قسمت تا خدا نخواد برگ از درخت جدا نمیشه هر چ قدر هم تلاش کنی نمیشه بعضیام هستن همچی تمومن ا ...

خب این خیلی بی عدالتیه که!

من اسمم عوض کردم اثری نداشت

بخت بستن همش دروغ محضه . روی خودت کار کن ببین چه چیزی داری که میتونه دافعه باشه من قبلا تو محیط های کارم زیاد شوخی میکردم با همه و با اینکه مجرد زیاد داشتیم کسی سمتم نمیومد با اینکه ظاهر خوبی هم داشتم تا اینکه متوجه شدم محیط کار جدید تغییر رفتار بدم ۶ ماه بعد همونجا ازدواج کردم 

هر چه خدا خواست همان میشود

خوبه حالا متاهلی؟ چجوری فهمیدی بسته بود

بله متاهلم دعا نویس از راه دور بهم گفت زیر درخت گیلاس خونتون یه دعا هست اونو پیدا کردم و.... ( من حالم خیلی بد بود فکر میکردم افسردگی دارم ولی خب بختم و مامان دوستم بسته بود)

خب ماله من بسته بود یعنی بسته بودن من رفتم پیش یه عالم از راه دور زیر درخت خونمونو آدرس داد و من دعا ...

از ازدواجتون راضی هستید الان؟