2777
2789
عنوان

پسری که دوست داشته باشه هدیه برات میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 96 پست
والا هرچی خسیس و خدا زدس ب تور ما میخوره😂🤦🏻‍♀️طرف خودشو هزار تیکه کرد حالا ک دوریمو اینا بیا شمار ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای خدااا اونوقت باید پارتنر های دوستای من و ببینی ی دست و دلبازی هستن ک نگو و نپرس همیشه از این که دوستام ب تور آدم های خوبی افتادن خوشحالم اینا رو میشنوممم سرم سوت میکشه😅😂

ببین ذات پسرا تامین کردن دوست دارن تامین کنن.ببین خب تو مثلا ی جوری نشونش بده ک مدام داری واسه خودت ...

خیلی موافقم با حرفت 

اینبار تلاشمو‌ میکنم وقتی رل زدم 

دیت هم میرم

زیاد براش عکس و اینا هم میگیرم 

فعلا سینگل تشریف دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای خدااا اونوقت باید پارتنر های دوستای من و ببینی ی دست و دلبازی هستن ک نگو و نپرس همیش ...

والا منم هر دختریو دیدم پسره کلی براش خرج کرده ولی همیشه هرچی گدا گشنس سر راه ما میاد😂😂😂🤦🏻‍♀️

من نمیگم باید خرج کنه انتظاری هم ندارم ولی در عجبم بعد اون همه گیر دادنو قمپز هیچ کاری نکرد آخه😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای خدااا اونوقت باید پارتنر های دوستای من و ببینی ی دست و دلبازی هستن ک نگو و نپرس همیش ...

دختر عموی منم بخدااا

براش میمیره

حتی رلش برا منم پیتزا سفارش داده بود بزرگا

خونشون بودم دوتایی بودیم باهم 

به رلش گفت کسی خونه نیس پریودم پیتزا فرستاد دم در با کلی خوراکی 

خرس و لباس 

انواع اکسسوری

دسته گل می‌خره براش

دختر عموم سیبیل شم شیو‌ نکردههههه ب اندازه منم قشنگ نیس

چوب خشکههه اصلا 

خیلی موافقم با حرفت اینبار تلاشمو‌ میکنم وقتی رل زدم دیت هم میرمزیاد براش عکس و اینا هم میگیرم فعلا ...

خودت خسته نکن واسه عکس و اینا 

سعی کن اولش تحویلش بگیری بعدش کم کم دورشی از این دور شدنا ک با دست پس میزنن با پا پیش میکشن خودش میاد سمتتت

والا منم هر دختریو دیدم پسره کلی براش خرج کرده ولی همیشه هرچی گدا گشنس سر راه ما میاد😂😂😂🤦🏻‍♀️من ...

ولی دوستای منم زشتا همشون همین طوری براشون خرج میکنن

چنتا رفیقم حوری ان برا ی گدا گشنه خودشونو‌ناراخت میکننن

ی رفیقم حوریه ولی خوب بلده پسرارو تیغ بزنه 

والا منم هر دختریو دیدم پسره کلی براش خرج کرده ولی همیشه هرچی گدا گشنس سر راه ما میاد😂😂😂🤦🏻‍♀️من ...

وای آره میدونم چی میگیییی😂😅🥲آدم حس خجالت میگیره از پس طرف بعدش ک نزده هم پرو بازی در میاره فکر میکنی تو کار اشتباهی کردی

خودت خسته نکن واسه عکس و اینا سعی کن اولش تحویلش بگیری بعدش کم کم دورشی از این دور شدنا ک با دست پس ...

دقیقا می‌خوام همین کارو کنم

اول زیاد بهش محبت کنم

خوشگل کنم براش

بعد دور‌شم

دختر عموی منم بخدااابراش میمیرهحتی رلش برا منم پیتزا سفارش داده بود بزرگاخونشون بودم دوتایی بودیم با ...

عزیزمممم چه قشنگگگگ پایدار باشه رابطشون 

انشالللهههه یکی صد برابر بهتر این داداش دینیمون قسمت تو بشهههه