2777
2789
عنوان

پسری که دوست داشته باشه هدیه برات میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 96 پست
ببین اسی جان اصلا لفظ وظیفه اشتباه بهتر بگیم لطف بعدشم نیاز به دلبری نیست وقتی هنوز صمیمی نشدین بهتر ...

بنظرم اشتباه نیست چون ما زنا هم علاقه خرج میکنیم میایم ب طرف ارزش میدیم وظیفشه با مناسبت حداقل یچیز کوچیک بگیره 

وقتی اینارو بلد نباشه و بهتره نباشه

ولی بخدا برا ما خرج نمیکنن میرن برا هرزه ها خرج میکنن

من زنانگی بلد نیستم بخدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم نمیشم هیچوقت حتی دیت ساده هم نرفتم می‌دونی پسرا کلا دخترای هرزه رو میپسندن اونایی که زبون بازن؟

عزمزمه زبان باز بودن ربطی به دیت و این چیزا نداره کافیه فقط اجتماعی ، مردم دار ، و مهربان باشی همین 

منم تا حالا دیت نرفتم ولی بشدت خوش سرزبون و شیرین زیونم😅😂

وای پوکیدم از خنده مگه میشهههه🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂

پک کامل تست های خط به خط حیطه عمومی آزمون دبیری و اموزگاری با جواب بصورت pdf فقط ۵۰هزار تومن ، امکان ارسال در ایتا و تلگرام / پک کامل تست های خط به خط حیطه اختصاصی آزمون دبیری و اموزگاری با جواب بصورت pdf فقط ۵۰هزار ت ، امکان ارسال در ایتا و تلگرام / پک ویژه تست های آموزگاری با جواب فقط ۳۱ هزار ت بصورت pdf، امکان ارسال در ایتا و تلگرام/ چکیده و خلاصه برخی دروس استخدامی فقط ۳۱ هزار ت بصورت پی دی اف / جزوه قبولی در مصاحبه و گزینش هم موجوده / درخواست دوستی بزنید پیام بدین ، در اسرع وقت پاسخ میدم 

بیشتر ببینید
وای پوکیدم از خنده مگه میشهههه🤣🤣🤣🤣🤣

اره 😂😐

پک کامل تست های خط به خط حیطه عمومی آزمون دبیری و اموزگاری با جواب بصورت pdf فقط ۵۰هزار تومن ، امکان ارسال در ایتا و تلگرام / پک کامل تست های خط به خط حیطه اختصاصی آزمون دبیری و اموزگاری با جواب بصورت pdf فقط ۵۰هزار ت ، امکان ارسال در ایتا و تلگرام / پک ویژه تست های آموزگاری با جواب فقط ۳۱ هزار ت بصورت pdf، امکان ارسال در ایتا و تلگرام/ چکیده و خلاصه برخی دروس استخدامی فقط ۳۱ هزار ت بصورت پی دی اف / جزوه قبولی در مصاحبه و گزینش هم موجوده / درخواست دوستی بزنید پیام بدین ، در اسرع وقت پاسخ میدم 

بیشتر ببینید
عزمزمه زبان باز بودن ربطی به دیت و این چیزا نداره کافیه فقط اجتماعی ، مردم دار ، و مهربان باشی همین ...

بخدا من خیلی مهربون و دلسوزم ولی هیچی ندیدم خوشی میزنع زیر دلشون 😂😂😂

سیاست میخاد 

بخدا من خیلی مهربون و دلسوزم ولی هیچی ندیدم خوشی میزنع زیر دلشون 😂😂😂سیاست میخاد

ببین نباید دلسوز باشی تو فقط دلسوز خودت باش 

و مهربونی و محبتت و همیشه خرجش نکن به اندازه و به موقع خرج کن ی وقتایی خودت و بکش کنار بزار اون بیاد سمتتت 

ولی وقتی اومد هم با روی خوش و علاقه و مهربونی لوسش کن و پذیرای قدمی ک سمتت برداشته باش

بنظرم اشتباه نیست چون ما زنا هم علاقه خرج میکنیم میایم ب طرف ارزش میدیم وظیفشه با مناسبت حداقل یچیز ...

ببین دختر قشنگ و مهربون منم میدونم وظیفس ولی تو به اون تلقین نکن ک وظیفته بهش بفهمون اینا لطف و محبت و مهربونی و بزرگواری و دست دلبازیشو میرسونه . حتی اگ ی شکلات واست خرید ازش تشکر کن و ذوق کن

یا بعد مدتی ک از رابطتون گذشت بهش بگو دوست دارم وقتی میام پیشم ک هم و ببینیم به یادم باشی و ی چیزی برام بگیری بزرگ‌و کوچیکشم فرقی نداره 

مثلا ی یار مارشمالو بگیر واست 

ی بار پاستیل 

ی بار گل 

ی بار ... 

اینجوری هر وقت میخواد بیاد تو رو ببینه یادش هست ک باید واست وقت بزار

والا هرچی خسیس و خدا زدس ب تور ما میخوره😂🤦🏻‍♀️

طرف خودشو هزار تیکه کرد حالا ک دوریمو اینا بیا شماره کارتتو بده کادو تولدتو بزنم ب حسابت نزدیک ده دقیقه گیر داده بود و من هی گفتم نمیخاد دستت دردنکنه همین ک گفتی هم کلی ارزش داشت گف ن بعد این همه مدت ینی از من چیزی ب تو نمی‌رسه خوشم از تعارف و اینا نمیاد بفرس شماره کارتتو براش شماره کارت فرستادم و گفتم ببخشید ی هفته گذشت و خبری نشد😂😂😂😂😂😂بخدا من خودم یادم میوفته خجالت میکشم ولی اون حتی ب رو خودشم نیاورد😂😂😂😂

ببین نباید دلسوز باشی تو فقط دلسوز خودت باش و مهربونی و محبتت و همیشه خرجش نکن به اندازه و به موقع خ ...

ایشالله یکم توپر شم دوباره رل میزنم ببینم اینبار چی‌میشه😂

با آمادگی کامل میرم 

ببین دختر قشنگ و مهربون منم میدونم وظیفس ولی تو به اون تلقین نکن ک وظیفته بهش بفهمون اینا لطف و محبت ...

ولی من نمی‌دونم چجوری بهش بگم 

اصلا غرورم اجازه نمیده

از ی طرف میترسم میگم برا من خرج نکنه برا یکی دیگه خرج می‌کنه

اگه نگم بهش ازم سرد میشه

چون ذات پسرا اینه از دخترای پر خرج خوششون میاد

والا هرچی خسیس و خدا زدس ب تور ما میخوره😂🤦🏻‍♀️طرف خودشو هزار تیکه کرد حالا ک دوریمو اینا بیا شمار ...

وایییی بلاکش کننن بخدا مال منم همین بود عاشق همین گدا هم شدمممم😂😂

ولی من نمی‌دونم چجوری بهش بگم اصلا غرورم اجازه نمیدهاز ی طرف میترسم میگم برا من خرج نکنه برا یکی دیگ ...

ببین ذات پسرا تامین کردن دوست دارن تامین کنن.

ببین خب تو مثلا ی جوری نشونش بده ک مدام داری واسه خودت و خرج میکنی . 

بعد وقتی ی مدت گذشت مثلا بگو پارتنر دوستم هفته ای ی بار دوستم و سوپرایز میکنه هر چند اون سوپرایز کوچیک باشه ولی بازم به یادشه 

منم فکر کردم گفتم بزار ما هم ی چیزی داشته باشیم ک تو به یاد من باشی بعد بهش بگو 

میفهممم چی میگی من خودمم مغرورم و واسم سخته بیان مستقیم 😂😅

وایییی بلاکش کننن بخدا مال منم همین بود عاشق همین گدا هم شدمممم😂😂

اخی😂😂😂😂😂🤦🏻‍♀️

بخدا همش میگف فلان چیزو دوس داشتی پیدا نکردی بگو برات سفارش بدم فلانه بیساره اینارو میگف قبلنا بعد تا ب حال هم نگفتم بهش ک چیزی میخام حتی شارژ اصلن چنین اخلاقی ندارم چون حس میکنم مث ای دختران ک پسرارو تیغ میزنن عذاب وجدان میگیرم😂😂😂😂بعد این حرکتو زد ی جوری خجالت کشیدم انگار مقصر منم😂😂😂😂😂😂🤦🏻‍♀️