2777
2789
عنوان

جاری دندونپزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 82 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همین که سرت به زندگی خودت باشه کافیه هر چی بیشتر فکر کنی کنترل اوضاع از دست بیشتر خارج میشه نه ب بار ...

چرا همتون قضاوت میکنید .. من دنبال راهکارم.. حتما جای بدی دنبال راهکار اومدم اما همه فقط بلدن یه انگ بزنن ب دیگران 

حتما باید پا درد داشته باشی تا دنبال درمان باشی؟ متاسفم برا شمایی ک سطحی ب موضوع نگا میکنید و فقط دنبال سرزنش دیگرانید

من راهکار خواستم نه سرزنش

چه راهکاری آخه

روزی سه  با هر سه ساعت نفس عمیق بکش

😐😐

خب بیخیال جاری نیومده شو و زندگیتو بکن لازم نیست تو رقابت با کس دیگه ای باشی زندگی ک میدون مسابقه نیست

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

هرکاری کنی درامد وسطح زندگی اونها بالاتره...به علایق خودت برس..لذت ببر

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم...یه زمانی عراقیا حمله کردن که کشور را غارت کنن وهمه با جون ودل جنگیدن..چی داخل مغزتون رخ داده که بیست میلیون افغانی داخل کشورمون دارن ثروت ملی ما را غارت میکنن وطرفداری ازشون میکنید؟؟وطن پرست باشیم

بیشتر ببینید
عزمزمه چرا قضاوت میکنی مطمئن باش خودتم اگر جای من بودی این حس بهت دست میداد

خوب خودم دقیقا همین بلا سرم اومده. جاریم از روز خواستگاری با من بد بود و پدرمو درآورد. عزیز جان هر گلی بویی دارد. شما نباید نگران باشی. تحصیلات تکمیلی داری . فرضإ جاریت دکتر باشه خوب باشه مگه شما سیکلی که احساس حقارت کنی. شما الان میتونی به عنوان مشاور مطب بزنی . پس لطفاً ذهنتو درگیر این مسایل نکن.