2777
2789
عنوان

جاری دندونپزشک

1631 بازدید | 82 پست

برادرشوهرم دندونپزشکه و فعلا ازدواج نکرده.. همسرم کارمنده خودمم ارشد دارم و تازه ارشد روانشناسی گرفتم..

چیکارکنم درآینده زندگی دیگران بالاخص برادرشوهر و جاری تو چشمم نباشه ..منظورم از لحاظ دارایی و مادری هست.. برادرشوهرم پسر خوبیه نمیخوام با حسادت های زنانه میونمون خراب بشه

من ارشد نداشتم اما تلاش کردم ارشد گرفتم و باز هم در تلاشم بخاطر اینکه سرم ب زندگی خودم گرم باشه و ب تلاش هام ک غبطه زندگی دیگران رو نخورم

اما دوس دارم آگاه تر از این حرفا قدم بردارم تا نه خودم اذیت شم نه دیگرانو اذیت کنم 

بزار فعلا زن بگیره بعد حرص بخور

یه نفر تو زندگی همه هست که بودن و داشتنش به همه سختیا می‌ارزه امید و روشنایی و نوره توی تاریکیا از همونا که وقتی توی مشکلات غرقی بهش فکر می‌کنی و لبخند می‌زنی تو تنها انگیزه ام برای ماندنی در این زندگی بی اعتبار می‌خواستم بدونی تو همون یه نفر منی💙a💙

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما از الان که هیچ جاری درکار نیست حسادت و شروع کردی

وای به حال بعدا

کاریش نمیشع کرد

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بشین تمام بخش های زندگیتو که دوست داری ارتقاش بدی بنویس،مثل زیبایی و سلامت،حرفه و شغل،خانه داری و...بعد قدم هایی که درجهت ارتقائشون میتونی برداری و باید انجام بدی قول بهت میدم وقت نمیکنی دیگه به احدالناسی فکر کنی

کاربری متعلق به ۲ خواهر می باشد

از اول با شما فرق دارن

نه خودت نه همسرت دندونپزشک نیستید خب

دیگه مقایسه چیو میخوای بکنی ؟ زندگیتون خیلی فرق داره

همون زندگی خودت رو بکنه و درست بساز

این مقایسه ها رو هم بذار کنار

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید