2777
2789
عنوان

فهمیدیم یکی از آشناهامون با یکی فرار کرده آیا پیدا میشه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 78 پست
منم اونو دیدم خوزستانی بودن ولی خب من تو یه چیزی موندم طرف با چه عقلی برگشته؟ فکر کرده شوهرش میگه خو ...

دقیقا همون..

حالا شاید دیگه جایی نداشته بمونه..

شاید اون مرده که باهاش فرار کرده بود از خونه‌ش بیرونش کرد..

نمیدونم والا..

ولی هرچی بود منو خیلی ترسوند اون دوره

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید
ایا قراره اسم و قامیلش رو عوض کنه زنه؟؟ اگه نکنه و شوهرش آشنا داشته باشه میتونه پیداش کنه بالاخره کا ...

کسی که فرار میکنه فکر همه جاشو کرده دیگه نمیره که سیب زمینی بخره 

کارت بانکی یکی دیگه رو استفاده می‌کنه سیم‌کارت به نام یکی دیگه میخره مدارک هم دم به دقیقه نیاز نیست به کسی نشون بده که 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چطوری مگه جی پی اس بهشون وصلهکسی که اینکارو میکنه فکر همه جاشو کردهیه قاتل رو تو اصفهان بعد ۳۲سال پی ...

دقیقا 

فرار کردن جلوی پلیسا اندازه یه پشگل هم ارزش نداره که بیفتن دنبال طرف 

پارتی داشتا باشن دو سوته از طریق خطتش پیدا میکنن

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

پارتی داشتا باشن دو سوته از طریق خطتش پیدا میکنن

کسی که فرار میکنه اوسکوله سیمکارتشو ببره؟😐

بچه دو ساله هم میدونه از طریق سیم‌کارت پیداش میکنن 

کسی که فرار میکنه اوسکوله سیمکارتشو ببره؟😐بچه دو ساله هم میدونه از طریق سیم‌کارت پیداش میکنن

وای زنه چه نترس بوده یاخدا.... بچه هم داشته زنه.

وای نگفته مرده یهو ولش کنه میخادچیکارکنه؟

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

مگ دزد بردش

سربازه هم همینو گفته 

گفته ندزدیدن که بتونن پیداش کنن خودش با پای خودش رفته فکر همه جاشم کرده 

گفته اینا فقط میخوان شما پول خرج کنید وگرنه نمیتونن پیداش کنن یعنی نمیخوان که پیداش کنن چون بیکار نیستن که 

گفته بجای اینکه برن دنبال یکی که خودش رفته وقتشونو میذارن واسه چیزای مهمتر مثل دزد و قاتل و اینا 

وای زنه چه نترس بوده یاخدا.... بچه هم داشته زنه. وای نگفته مرده یهو ولش کنه میخادچیکارکنه؟

والا منم ذهنم درگیره 

یدونه پسر داره ۱۲ یا ۱۳ سالشه داده به مادرشوهرش و رفته 

قبل عید یه خانم باردار ک دختر شش ساله هم داشت با شوهرش زندگی میکرده

با یه مرد متاهل زن بچه دار فرار کزدن و رفتن بچه رو هم برده بود پا ب ماه هم بود 

اون مرده بچه ها رو میخاست چیکار مگر اینکه احتمالا بچه ای ک باردار بوده مال خودشه وگرنه زن پا ب ماه رو میخاست چیکار 

حالا برگشتن زنه رو خانواده خودش قایم کردن 

ولی مرده رو پلیس گرفته زده زیر همه چی 

خدا پدر سرباز و بیامرزه همون اول راستشو گفت

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید