با شوهرش مشکل داشته یدونه پسر هم داره که داده به مادرشوهرش و با یه آقا فرار کرده ، رفتن به مأمور گفتن اونام گفتن برید خبر میدیم بهتون ، یه سرباز به اینا گفته دلتون خوشه ها طرفو ندزدیدن که بتونن پیداش کنن آدم مهمی هم نیست اینا بخوان از وقتشون بزنن خودش با پای خودش رفته مگر اینکه جی پی اس بهش وصل باشه پیداش کنن ، گفته تو دادگاه پاسگاه انقد ازتون پول میکشن تهشم میگن متاسفانه پیدا نکردیم برید خونتون ،
حالا چطوری پیدا میشن به نظر شما ؟
دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊
منم گفتم گفتم ول کنید دیگه کسی که جرأت میکنه فرار کنه بدون به تهش رسیده خواهرشوهرم میگه شوهرِ زنه گف ...
اون خانم بعد یه مدت که ازون خسته شد میاد پیش این
هر دو مرد هم با روی باز استقبال میکنن
مردا خوششون میاد از اینجور زنا
میشه گفت بلاتکلیف ترین آدم دنیا منم ! برای هیچی هیچوقت نتونستم خودم تصمیم بگیرم درست و غلط خودمو هم نمیتونم تشخیص بدم🥲 همیشه هم میگم خدایا خودت کمکم کن خدایا هرجا اشتباه میرم تو منو برگردون خدایا من توکل کردم به تو نا امیدم نکن🥲 خدایا هرچی برای صلاحه هرچی تو سرنوشتمه برام رقم بزن منخودمو سپردم دست تو 🥲 اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
سمت ما چند سال پیش یه خانمه شوهر داشت دوتا بچه مرده همه زن داشت یه بچه هم داشت فرار کردن رفتن یعد یسال برگشتن زنه با کمال پررویی برگشت مرده هم رفت سر زندگیش اصن یه وضعی🫤🫤🫤🫤🫤🫤
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
دقیقا منم اینو شنیدم یکی اینجوری بود آخرش زنه و مرده جدا شدن و مرده باز میرفت منت میکشید زنش برگرده ...
نه عزیزم من اینو نمی گم..
اگه یادت باشه چند سال پیش ی زن متاهل با یه مرد فرار کرده بود..
وقتی برگشت شوهرش سرشو برید تو شهر سر زنشو می چرخوند..
خدایا باز یادم افتادددددددد
عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرفهامرو خودم گردن میگیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسانهایی که محترم نیستن و فقط توهین میکنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخرهترین جنگ بین بشره... دوستدار همهتونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامهای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بیدلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...
چه بی غیرت بوده مَرده زنی که جرأت میکنه فرار کنه بدون به تهش رسیده دیگه
نبخدا شوهرش خیلی پسر خوبی بود همسایه چندین سالمونه خیلی بی ازار دختره از همون محردیش پررو بود کثافت
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد