2777
2789
عنوان

فهمیدیم یکی از آشناهامون با یکی فرار کرده آیا پیدا میشه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1587 بازدید | 78 پست
والا منم همینو میگم خواهرشوهرم میگه شوهرِ زنه گفته پیدا میکنم بکشمش😐

تا اخر عمرشم بگرده پیداش نمیکنه ایران پر شهر و روستاس 

نمیتونه شهر به شهر خونه به خونه بگرده که

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

منم گفتم گفتم ول کنید دیگه کسی که جرأت میکنه فرار کنه بدون به تهش رسیده خواهرشوهرم میگه شوهرِ زنه گف ...

اون خانم بعد یه مدت که ازون خسته شد میاد پیش این 

هر دو مرد هم با روی باز استقبال میکنن 

مردا خوششون میاد از اینجور زنا 

میشه گفت بلاتکلیف ترین آدم دنیا منم ! برای  هیچی هیچوقت نتونستم‌ خودم تصمیم‌ بگیرم درست و غلط خودمو هم‌ نمیتونم تشخیص بدم🥲 همیشه هم میگم خدایا خودت کمکم کن خدایا هرجا اشتباه میرم تو منو‌ برگردون خدایا من توکل کردم به تو نا امیدم نکن🥲 خدایا هرچی برای صلاحه هرچی تو‌ سرنوشتمه برام رقم بزن من‌خودمو سپردم دست تو 🥲                                                                                                                                                    اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا اخر عمرشم بگرده پیداش نمیکنه ایران پر شهر و روستاس نمیتونه شهر به شهر خونه به خونه بگرده که

آره به خصوص اگه شهرای بزرگ مثل مشهد رفته باشن که دیگه اصلأ پیدا نمیشن 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

اون خانم بعد یه مدت که ازون خسته شد میاد پیش این هر دو مرد هم با روی باز استقبال میکنن مردا خوششون م ...

استغفرالله 😑

سمت ما چند سال پیش یه خانمه شوهر داشت دوتا بچه مرده همه زن داشت یه بچه هم داشت فرار کردن رفتن یعد یسال برگشتن زنه با کمال پررویی برگشت مرده هم رفت سر زندگیش اصن یه وضعی🫤🫤🫤🫤🫤🫤

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید
دقیقا منم اینو شنیدم یکی اینجوری بود آخرش زنه و مرده جدا شدن و مرده باز می‌رفت منت میکشید زنش برگرده ...

نه عزیزم من اینو نمی گم..

اگه یادت باشه چند سال پیش ی زن متاهل با یه مرد فرار کرده بود..

وقتی برگشت شوهرش سرشو برید تو شهر سر زنشو می چرخوند..

خدایا باز یادم افتادددددددد

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید
سمت ما چند سال پیش یه خانمه شوهر داشت دوتا بچه مرده همه زن داشت یه بچه هم داشت فرار کردن رفتن یعد یس ...

چه بی غیرت بوده مَرده 

زنی که جرأت میکنه فرار کنه بدون به تهش رسیده دیگه 

تا اخر عمرشم بگرده پیداش نمیکنه ایران پر شهر و روستاس نمیتونه شهر به شهر خونه به خونه بگرده که

ایا قراره اسم و قامیلش رو عوض کنه زنه؟؟ اگه نکنه و شوهرش آشنا داشته باشه میتونه پیداش کنه بالاخره کارت بانکی تا آخر عمرش نمیخواد استفاده کنه؟

چه بی غیرت بوده مَرده زنی که جرأت میکنه فرار کنه بدون به تهش رسیده دیگه

نبخدا شوهرش خیلی پسر خوبی بود همسایه چندین سالمونه خیلی بی ازار دختره از همون محردیش پررو بود کثافت

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید
نه عزیزم من اینو نمی گم..اگه یادت باشه چند سال پیش ی زن متاهل با یه مرد فرار کرده بود..وقتی برگشت شو ...

منم اونو دیدم 

خوزستانی بودن 

ولی خب من تو یه چیزی موندم 

طرف با چه عقلی برگشته؟ فکر کرده شوهرش میگه خوش اومدی عزیزم قدم رو چشام گذاشتی بفرما بازم زندگی کنیم 😑

چقدر بد واقعا به جرم خیانت سنگسار میشه خانومه هنوز مهریه هم بهش نمیدن و از ی طرف هم مرده راحت جدا مش ...

واسه مهریه گفتین

عزیرم مرد حتی اگ زن رو درحالت س ک س هم ببینه مهریه تعلق میگیره 

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاک‌کودک قیمت مناسب 💙

ایا قراره اسم و قامیلش رو عوض کنه زنه؟؟ اگه نکنه و شوهرش آشنا داشته باشه میتونه پیداش کنه بالاخره کا ...

چطوری مگه جی پی اس بهشون وصله

کسی که اینکارو میکنه فکر همه جاشو کرده

یه قاتل رو تو اصفهان بعد ۳۲سال پیدا کردن اونکه قاتل بود

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس