2777
2789
عنوان

سوال از مامانایی که آمنیوسنتز انجام دادند

| مشاهده متن کامل بحث + 578361 بازدید | 4315 پست
ای جانم قدم نو رسیده مبارک الان باید برای خودش مردی شده باشه، مهم اینه که صحیح و سالم تو بغلته.  ...

ممنون عزیزم خیلی دلم برای اینجا تنگ شده بود منتها دیگه پیمان نمیزاره به هیچی برسم

خدایا هرچی تو صلاح میدونی برام من تسلیم توام❣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام بچه ها من امدم بگم دوهفته پیش با ان تی 2.5 و ریسک 1 به 76 سندروم دان امینوسنتز شدم چه روزهای تلخی رو گذروندم الانم دوهفته گذشته برای جوابش امروز فردا میکنن دلم میخواد از خودم از همه چی فرار کنم کی جواب میاد پس

2803

اگر کسی پیام من را دید من را راهنمایی کنه

تو ۱۲ هفته و دو روز رفتم سونو غربالگری

ان تی:۷

سیستیک هیگروما اطراف سر مشاهده شد

اطراف بدن جنین ادم گزارش شد(یا همون هیدوروپس)

رفتم پروناتولوژیست برای مشاوره

گفت دو هفته بعد مجدد سونو بده اگر هیدروپس شدیدتر شده باشه با همون ختم بارداری میدن

اگر پیشرفت نداشت باید برم آمینو

جواب یک تا سه روزه برای تریزومی ۱۳ و ۱۸ و ۲۱  درخواست بدم

اگر جواب اونا خوب بود

صبر کنم جواب قطعی بیاد

اگر جواب قطعی مشکل داشت باهاش مجوز ختم بارداری میدن

اگر مشکلی نداشت

باید برم اکو قلب جنین اگر تو اون بیماری حاد تشخیص داده شد با همون ختم بارداری میدن اگر مشکلی نبود بارداری ادامه پیدا می کنه

حالا سوالم اینه کسی بوده جنینش این شرایط را داشته باشه و در نهایت سالم و زنده به دنیا بیاد؟

یا اصلا امیدی نیست؟

راستش پروناتولوژیست که اصلا امیدی نداشت

ولی من باز با خودم گفتم این ها فقط پزشک هستن و طبق تجربه علمی اکثریت نظر میدن

بالاخره ممکنه مورد استثنا هم وجود داشته باشه

اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم جوابم را بده

الحمدالله رب العالمین🤲 القدس لنا✌️
2804
اگر کسی پیام من را دید من را راهنمایی کنه تو ۱۲ هفته و دو روز رفتم سونو غربالگری ان تی:۷ سیستیک ه ...

ان تی ۷ یا مشکل قلبی یا استخوانی داره و اینک ادم دیده شده پس احتمال بالا رفتنشم هست ولی خب هرچی خیر هست برات اتفاق بیفته

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      زندگی زیباست بد تولدت و چشم انتظاری برا اومدن هم بازیت  
مرضیه جون وقتی ک ریسک میزنن تو غربالگری مینویسه که چرا زدن؟؟؟

ن جان

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      زندگی زیباست بد تولدت و چشم انتظاری برا اومدن هم بازیت  
سلام بچه ها. ساحل دریا جون بالاتر بچه ها لطف کردن ادرسو گذاشتن. منم 2 هفته دیگه باید امینوسنتز بدم چ ...

سلام ببخشید من هم شرایط شما رو دارم بین سلفری و امینوسنتز موندم

بچه دوم شما سالم بود؟

2805
سلام کدوم شهر هستینو هزینه آمینو چند شد ؟ جواب امینیو رو می میدن؟

سلام عزیزم من امروز امینو انجام تو بیمارستان ارش هزینه نمونه گیری زیاد نشد حدودا صد تومن نمونه رو گفتن میتونی ببری آزمایشگاه خصوصی که هزینش با بیمه ۴تومن میشه دولتی هم ببری هزینش ۲ تومن میشه دکترم بهم گفت ببر بیمارستان اکبرآبادی که من بردم هزینش همون حدودا ۲تومن شد امیدوارم خوب باشه جوابش خیلی استرس داشتم امروز

2801