2777
2789
عنوان

سوال از مامانایی که آمنیوسنتز انجام دادند

| مشاهده متن کامل بحث + 578361 بازدید | 4315 پست

سلام مامانای گل،

من پارسال حامله بودم و بخاطر ان تی بالا آمینو شدم مشکل ژنتیکی نداشت اما بخاطر مشکل قلبی تو هفته ۱۸ ایست قلبی کرد

خدایا هرچی تو صلاح میدونی برام من تسلیم توام❣

خیلی ناراحت بودم و افسرده،دوباره که حامله شدم استرس داشتم بچم بمیره یا اتفاقی بیفته واسش تو شکم،

اما با توکل بخدا پسر گلم ۲۹ دی صحیح و سالم دنیا اومد،و الان دو ماهشه، شده تموم زندگی من و باباش،

خواستم بگم خدا اگه یه چیزی رو بگیره بهترشو میده نگران نباشید،اگه تو شرایط سختی هستین و خیلی دلتون گرفته، یه روزایی میاد که از خوشحالی دارید بال در میارید و این تجربه های تلخ براتون کمرنگ تر شده،مطمئن باشید خدا بهترین ها رو واسمون میخواد چون بیشتر از همه دوسمون داره❤

یاحق🍀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
من ان تیم ۳و۸۳بود امروز جواب آزمایش آمنیوم اومد خداروشکر سالمه 😍ان شاءالله نینی همه سالم باشه

خداروشکر عزیزم

بالاترین سرعت دنیا                                                سرعت رنگ عوض کردن آدمهاس...🙄

سلام به همگي ميشه كمكم كنيد دوستان حالم اصلا خوب نيست😔😔.من ديروز رفتم آمنيو انجام دادم،بعدش رفتم مركز ژنتيك كريمي نژاد قرار شد جواب سه روزه اورژانسي بدن كه بابتش هم هزينه جدا گرفتن،هم آزمايش خون، حالا امروز زنگ زدن ميگن تو نمونه اي كه آوردين خون مادر ديده شده دو هفته بايد صبر كنيم،پيش دكتر حقيقي آمنيو انجام دادم و بچه ام مشكوك به سندروم دان با عدد ان تي ٣/٢ بوده،شماها داشتين اين موردي كه نمونه آمنيو به خون مادر آلوده بشه؟؟؟

سلام یگانه ی عزیز رها جان و مرضیه ی عزیز امیدوارم حال همتون خوب باشه سال خوبی داشته باشین رها و یگانه جان خیلی خوشحال شدم خدا گل پسراتون رو حفظ کنه ایشالا قسمت مرضیه ی عزیز دخمل ما هم بزرگ شده چند وقت دیگه وقت واکسن 18 ماهگیشه.

2804

من ۱۹ هفته پیش دکتر حنطوش زاده انجام دادم چون بچم مشکل داشت.جواب اولیه سه روزه میاد و آمینو ۹۹٪جوابش قطعی هیتغ و جواب کاملش ۳تا۴ هفته زمان میبره

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
سلام یگانه ی عزیز رها جان و مرضیه ی عزیز امیدوارم حال همتون خوب باشه سال خوبی داشته باشین رها و یگان ...

ای جونمممم خدا گل دختریتو حفظ کنه، من هنوز اندرخم یه کوچه هستم برای دوباره مادرش شدن

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      زندگی زیباست بد تولدت و چشم انتظاری برا اومدن هم بازیت  
2805
ممنون مرضیه جان ایشالا قسمت خودت بشه مادر شدن به زودی و به سلامتی، 🙏❤️

قربونت عزیزم، دیگه توکل ب خدا، یگانه هم فکر کنم ریگه زایمان کرده باشه. رها که پسرشو صحیح و سالم تو بغلش گرفته

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      زندگی زیباست بد تولدت و چشم انتظاری برا اومدن هم بازیت  
۲۹ دی نی نی ام به دنیا اومد،اسمش گذاشتیم پیمان، اونقدر بچه کار داره و مراقبت میخواد نرسیدم بیام سای ...

ای جانم قدم نو رسیده مبارک الان باید برای خودش مردی شده باشه، مهم اینه که صحیح و سالم تو بغلته. 

اگه منه بی وفا رو فراموش کردین بگم مامان دوقلوهام که یکیش رو از دست داد ولی همیشه به یادتونم. 

سلام عزیزم معلومه که به یارت هستیم عزیزم،

حالت چطوره؟

2801