2777
2789
عنوان

چرا به من نگفته

413 بازدید | 51 پست

شوهرم خونه مادرش که فوت شده رو ، بنا به دلایلی وکالتش رو داده به اسم خواهر بزرگش  ، یکسال پیش من الان فهمیدم ، رو اون خونه هیچ طمعی ندارم ، اما هزار تا سوال تو ذهنمه ، چرا به نگفته ، یعنی عمدا از من پنهون کرده ، احساس بدی دارم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

به نظرم اصلا دخالت نکن چون خودتو سبک میکنی.

حتما دلایل خاص خودشو داره.

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!
این نوع رفتار علاوه بر ناراحتی من باعث بی اعتمادی میشه ، باعث میشه منم در آینده یه چیزایی رو ازش پنه ...

سعی کن شکل نگیره چون به شما مربوط نیست این موضوع

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!
این نوع رفتار علاوه بر ناراحتی من باعث بی اعتمادی میشه ، باعث میشه منم در آینده یه چیزایی رو ازش پنه ...

منم همیشه ب همسرم میگم رفتارم با تو جواب همون رفتاراییه ک باهام داری خوب باشی خوبم بد باشی بدم 

منم همیشه ب همسرم میگم رفتارم با تو جواب همون رفتاراییه ک باهام داری خوب باشی خوبم بد باشی بدم

متاسفانه من نمیتونم چیزی رو ازش قایم کنم همه چی را با جزئیات همیشه می‌ذارم گفت دستش

متاسفانه من نمیتونم چیزی رو ازش قایم کنم همه چی را با جزئیات همیشه می‌ذارم گفت دستش

اگر مسایل خانوادتو میزاری کف دستش که کارت غلطه.

نشنیدی می گن بی خبری خوش خبری خیلی چیزها را لازم نیست آدم بدونه

فعلا که من خبر دار شدم ، فقط نگرانیش برام مونده ، و رابطه ای که با شوهرم فهمیدم باید تو یه چیزایی تجدید نظر کنم