2777
2789

بچه ها میشه لطفاً از تجربیات تون از این آزمون بگید کسی بوده توش موفق بشه چه منابعی رو خوندید ؟کسی رو میشناسید بتونه به من کمک کنه؟

ببین عزیزم 

لیسانس به پزشکی 

از رتبه تک رقمی کنکور شدن هم سخت تره 

کنکور خیلی مسیر راحت تری داره 

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آخه میگن سوالاتش راحت تر از کنکوره

نه اتفاقا سولاش از علوم پایه پزشکی هم سخت تره 

من یه مدت خیلی تو فکرش بودم اما دیدم اکثر قبولیا سال دوم سوم قبول شدن اکثرا هم از بچه های رتبه های ۲ ۳ هزار کنکورن.

به نظرم کنکور مجدد بدی به صرفه تره چون ظرفیت قبولی پزشکی تا ۱۷ هزار نفر افزایش پیدا کرده 

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
من از اونا که شرکت کردن شنیدم پارتی بازی میشه مصاحبه راست و دروغ نمیدونم

همه جا پارتی بازی میشه 

همین کنکور هم کلی از ظرفیت کلاس ها رو میفروشن 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

رشته قبلیتون چی بود؟چی قبول شدید؟

ننهههه 

من وقتی دبیرستان بودم کنکور دادم دندونپزشکی قبول شدم 

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
رشته قبلیتون چی بود؟چی قبول شدید؟

ولی بهت بگم 

کنکور قبول شدن هر چقدر سخت باشه از لیسانس به پزشکی راحت تره 

ننهههه من وقتی دبیرستان بودم کنکور دادم دندونپزشکی قبول شدم

آهان فکر کردم شما هم لیسانس داشتید موفق باشی عزیزم من دارم لیسانس میگیرم توی کنکور مجدد موندم یا این آزمون کسی هم نیست درست راهنماییم کنه