2777
2789
عنوان

کیا تو رابطه لانگ دیستنس هستن 💘

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 63 پست
تلخی که زیاد داره ولی وقتی ادمش باشه می ارزه به تموم شیرینی‌های دنیا، اگر برگردم عقب انتخاب میکنم چو ...

🥰✨🌱 

به نظرم تلخیش هم شیرینه 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شیرینیای خودشو داره تلخیاشم داره 

شیرینیش اینه هر دفعه میخوای ببینیش ذوق شوقیو داری که انگار بار اوله میخوای ببینیش تلخیشم اینکه تو چت سخته و خیلی بحثا سر همینه که طرف با لحن اشتباه پیامتو میخونه

من با شوهرم که عقدیماون کرجه منم خوزستان، سال تا سال همو میبینیم بخاطر کارشبدجور سخته و دلتنگی داره� ...

ای جانم 🥲 

همینکه به هم دیگه رسیدین و عقد کردین ، جای شکر داره 

این روزا هم میگذره ، غصه نخوری ها 

اون مرد به خاطر تو تن به دوری داده 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔

الانم 2 روزه قهریم 🥺

به خاطر دلتنگیه 

سعی کن برنامه بریزید زودتر همو ببینید 

اگه خود واقعیش شبیهه حرفاش نبود چی؟؟؟😐😐😐

اگه آدم درستی نباشه ، بالاخره یه جا گاف میده