2777
2789

ببینید چون مهریه مرتبط با اصول و قواعد حاکم بر دعاوی مالی هستش نه مرتبط با مسائل زناشویی اینجا شما باید برای محکم کاری یک اقرارنامه با همسرتون تنظیم کنید که این توقف عملیات اجرایی مرتبط با ابرا و بذل مهریه نیستش ؛ وگرنه دفعه بعدی که خواستید اجرا بذارید زوج میتونه مدعی بشه که دفعه قبلی که مطالبه نکرد به منزله بخشیدن مهریه بوده و دادگاه میتونه رسیدگی کنه چون بخشش مهریه میتونه ضمنی باشه.

🟢6️⃣0️⃣ تا تاپیک حقوقی گذاشتم 🔴انشالله سلامت باشید و دعا بفرمایید که من و خانوادم محتاجیم به دعای شما✒️یا حق و خدانگهدار 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بفرمایید

عزیزم ،من چند ماهه مهریه مو اجرا گذاشتم هنوز حکم قطعی نیومده ولی شوهرم هر چی اموال داشته رو زده به نام بقیه،قبل از اینکه من اقدام بکنم،حساباش هم خالی ان و با حساب یکی دیگه داره کار میکنه، دادگاه چطور میخواد مهریه مو مطالبه کنه از این شخص؟

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
عزیزم ،من چند ماهه مهریه مو اجرا گذاشتم هنوز حکم قطعی نیومده ولی شوهرم هر چی اموال داشته رو زده به ن ...

اعسارش بررسی شده؟

🟢6️⃣0️⃣ تا تاپیک حقوقی گذاشتم 🔴انشالله سلامت باشید و دعا بفرمایید که من و خانوادم محتاجیم به دعای شما✒️یا حق و خدانگهدار 

اعسارش بررسی شده؟

نمیدونم چون طبق دادنامه اولیه،۲۰ روز زمان داشت،بعد دیگه آخر سال بود و ..خبری از دادگاه نبود بعد یه آشنایی گفتن باید اجراییه مهریه رو به دادگاه درخواست بدی،و الان ده روز وقت داره تا تکلیف مهریه رو روشن کنه...نمیدونم با این شرایط چطوری میخواد دادگاهو رد بکنه؟

اعسارش بررسی شده؟

اگر اعسارش قبول شده شما توی زمان اعتراضش یک لایحه میدید مبنی بر رسیدگی انتقالات اخیرش و بطلان انتقالات اخیرش به موجب فرار از دین

اگر هم هنوز حکم صادر نشده و حکم قطعی اومد توی اجراییه این درخواست رو میدید (البته توی مرحله بدوی باید این بحث مطرح بشه و ممکنه اجرابیه بگه این درخواستت باید دادخواست جدا بدید)

نمیدونم چون طبق دادنامه اولیه،۲۰ روز زمان داشت،بعد دیگه آخر سال بود و ..خبری از دادگاه نبود بعد یه آ ...

مفاد ابلاغیه این مورد هم بود که تمام نقل و انتقالات و حساباش رو از یکسال قبل درخواست مهریه، بررسی میکنن این قضیه صحت داره؟اگه اینجور باشه کامل مشخص میشه که پول داره این اقا

نمیدونم چون طبق دادنامه اولیه،۲۰ روز زمان داشت،بعد دیگه آخر سال بود و ..خبری از دادگاه نبود بعد یه آ ...

بهش مهلت دادن اعسار بزنه و احتمال زیاد اعسار بزنه و رسیدگی بشه ؛ توی پیام بالایی بهتون توضیح دادم

اگر اعسارش قبول شده شما توی زمان اعتراضش یک لایحه میدید مبنی بر رسیدگی انتقالات اخیرش و بطلان انتقال ...

ممنون عزیزم حتما این نکته رو رعایت میکنم

مفاد ابلاغیه این مورد هم بود که تمام نقل و انتقالات و حساباش رو از یکسال قبل درخواست مهریه، بررسی می ...

بله شما هم میتونستید درخواستش رو بدید و بررسی میشه که اگر معامله صوری بود باطل بشه

بهش مهلت دادن اعسار بزنه و احتمال زیاد اعسار بزنه و رسیدگی بشه ؛ توی پیام بالایی بهتون توضیح دادم

بی نهایت سپاسگزارم 🌹❤

ممنون عزیزم حتما این نکته رو رعایت میکنم

سلامت باشید

بله شما هم میتونستید درخواستش رو بدید و بررسی میشه که اگر معامله صوری بود باطل بشه

موفق باشید

سلام عزیزم من مهریه مو‌صدور تجربه کردم ولی هنوز دوماه اجرای احکام نرفته دلیلش چی می‌تونه یاشه