2777
2789

خدایا شکرت چقدر من اذیت شدم .چقدر گریه کردم چقدر خود دخترم اذیت شد.چقدر شلوار شستم روزی شش بار دست کم لباس زیرش می شستم.دوسال ونیم زمان کمی نیست.اونم تو بارداری با یه بچه کوچیک‌دیگه.گاهی دعواش میکردم گاهی غصه میخوردم میگفتم دست خودش نیست.هرجا میرفتم استرس داشتم.اخه به هیچ‌وجه نمیتونست کنترل کنه دو گام تا دسشویی فاصله داشت ولی نمیتونست جیشش می ریخت.روزی ده بار دسشویی می‌رفت .پوشک اجازه نمی‌داد بکنم چون بزرگ بود بدش میومد خلاصه که افسردگی گرفته بودم.مشاوره رفتم سونو آزمایش هیچ دکتری جواب درست بهم نمی‌داد.تا دکتر آخر بهم گفت آزمایشات که سالم تا شش سالگی صبر کن.از اون موقع به خودم گفتم دیگه هیچ جا نمیبرمش صبر میکنم تا شش سالگی .که یهو تو ماه رمضون خوب شد .من می دونم لطف خدا بود من از خدا خواستم گفتم خدایا درمونده ام نمی‌دونم چکار کنم کدوم دکتر ببرم تو یه راه جلوم بذار😭آخه دخترم خودش حساس شده بود می‌گفت چرا من نمیتونم جیشم کنترل کنم🥲تو رو خدا دعا کنید دیگه بازگشت نداشته باشه من دیگه توان ندارم دوباره افسرده میشم

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم شما خیلی حساسی پسرمنم الان همسن دخترشماست ولی تا برسه دسشویی میریزه یه دختر هفت ماهه هم دارم ح ...

پیر که شد همه میگن چرا آنقدر شکسته شدی چون دختر من فوق‌العاده بود تا سه سالگی آروم متین خوش سرو زبون راحت از شیر گرفتن تا این موضوع پیش اومد آخه من پی پی نگه می داشت فقط این مشکل نبود وقتی دسشویی نگه می داشت رو رفتارش تاثیر می‌گذاشت.لجباز می شد.اما الان سه هفته است آنقدر خوب شده حرف گوش کن خوراکشم خوب شده

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
بعضی وقتا این اتفاقا میوفته شما تنها نیستیدخداروشکر که خوب شد

اره من بچه اولم بود تجربه نداشتم همش خودم مقصر می دونستم فکر میکردم من درست از پوشک نگرفتم آنقدر با خودم کلنجار می رفتم روانم داغون کردم.که دکتر گفت بعضی بچه ها اینجورن