2777
2789
عنوان

چای ساز روهمی مارک رمانتیک

84 بازدید | 6 پست

شوهرم برا تولدم خریده زدم تو دیجی کالا نظرات نوشته بودن خوبه عالیه ولی چند تا کاربر. نوشته بودن بعد شش ماه سوخت کسی داشته آیا خیلی نگران شدم

عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم
یعنی بگن خوب نیست پس میدی؟ قشنگ بزن تو برق استفاده کن حالشو ببرفقط توش آب تصفیه شده یا آب معدنی بریز ...

نه اما سه و نیم بابتش پول داده خیلی ناراحت میشم بسوزه

عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اه عکسشو فرستادم نمیاد چرا 

نه اما سه و نیم بابتش پول داده خیلی ناراحت میشم بسوزه

عزیزم خواهر من بهترین مارک خارجی خریده

پارسال یا پیرارسال نزدیک 6 میلیون

ولی الان صفحه ی دیجیتالش خراب شده

به قیمت نیست

شانسی دیگه

عزیزم خواهر من بهترین مارک خارجی خریدهپارسال یا پیرارسال نزدیک 6 میلیونولی الان صفحه ی دیجیتالش خراب ...

چقدر بعد دوسال استفاده سوخت چایساز جهاز منم بعد از دوسال استفاده المنتش سوخت باید درست میکردم ولش کردم