2777
2789
عنوان

کالابرگ

94 بازدید | 12 پست

خانوما با کالابرگ که دولت داد میشه هر چیزی می‌خوایم تا اون قیمت که بهمون تعلق گرفته برداریم از فروشگاه؟ یا فقط یسری کالای مشخص شده رو میشه برداشت؟

پک کامل تست های خط به خط حیطه عمومی آزمون دبیری و اموزگاری با جواب بصورت pdf فقط ۵۰هزار تومن ، امکان ارسال در ایتا و تلگرام / پک کامل تست های خط به خط حیطه اختصاصی آزمون دبیری و اموزگاری با جواب بصورت pdf فقط ۵۰هزار ت ، امکان ارسال در ایتا و تلگرام / پک ویژه تست های آموزگاری با جواب فقط ۳۱ هزار ت بصورت pdf، امکان ارسال در ایتا و تلگرام/ چکیده و خلاصه برخی دروس استخدامی فقط ۳۱ هزار ت بصورت پی دی اف / جزوه قبولی در مصاحبه و گزینش هم موجوده / درخواست دوستی بزنید پیام بدین ، در اسرع وقت پاسخ میدم 

بیشتر ببینید

اینجا کوروش و فامیلی فقط میشد از چیزهایی که خودشون اعلام کردن جنس برداریم ، به دلخواه خودمون نبود 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اینجا کوروش و فامیلی فقط میشد از چیزهایی که خودشون اعلام کردن جنس برداریم ، به دلخواه خودمون نبود

چیا بود اینا که اعلام کردن؟

پک کامل تست های خط به خط حیطه عمومی آزمون دبیری و اموزگاری با جواب بصورت pdf فقط ۵۰هزار تومن ، امکان ارسال در ایتا و تلگرام / پک کامل تست های خط به خط حیطه اختصاصی آزمون دبیری و اموزگاری با جواب بصورت pdf فقط ۵۰هزار ت ، امکان ارسال در ایتا و تلگرام / پک ویژه تست های آموزگاری با جواب فقط ۳۱ هزار ت بصورت pdf، امکان ارسال در ایتا و تلگرام/ چکیده و خلاصه برخی دروس استخدامی فقط ۳۱ هزار ت بصورت پی دی اف / جزوه قبولی در مصاحبه و گزینش هم موجوده / درخواست دوستی بزنید پیام بدین ، در اسرع وقت پاسخ میدم 

بیشتر ببینید

چقد بد 😓

بیشتر ببینید
چیا بود اینا که اعلام کردن؟

گوشت‌. مرغ .تخم مرغ ‌.قند بسته بندی .شیر .ماست کم چرب حبوبات بسته بندی .روغن سرخکردنی .ماکارونی .پنیر 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بیشتر ببینید
چقد بد 😓

آره 

ولی من رفتم کوروش مرغ هرچندتا میخواستیم میشد برداریم مثلا اینجوری نبود فقط یدونه یا دوکیلو مثلا .من ۴ کیلو و خرده ای مرغ گرفتم 

بیشتر ببینید

من فقط یه فروشگاه دیدم که هر چی میخواستی میشد برداری ولی صفی تشکیل داده بوده ن که اگه میموندم سه ساعتی طول میکشید 😁😂..فرار کردم ..رفتم جای دیگه همش ۵ دقیقه ای خریدم و کردم ولی خوب فقط همون چند تا کالا رو میشد بردارم نه چیز دیگه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید
آره ولی من رفتم کوروش مرغ هرچندتا میخواستیم میشد برداریم مثلا اینجوری نبود فقط یدونه یا دوکیلو مثلا ...

مرغ که جز کالاها بود .‌هر چقد میخواستی میدادن ..البته من چیز دیگه برداشتم ولی بقیه هرچقد و هرچی میخواستن میدادن اندازه تعیین نکرده بوده ن ..یه جا رفتم  کل روغنهاروبرده بوده ن 😂😂😂

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید
مرغ که جز کالاها بود .‌هر چقد میخواستی میدادن ..البته من چیز دیگه برداشتم ولی بقیه هرچقد و هرچی میخو ...

شما کالا برگ دوم رو گرفتید

من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶 من هنوز امیدوارم 💔

شما کالا برگ دوم رو گرفتید

نه اولی رو ..گرفتم مگه دومی هم داریم 😁😂

بیشتر ببینید