2777
2789
عنوان

بابام بعدازده سال میخوادبیادخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 32 پست
قصدم همینه ولی نمیدونم چجوری بپیچونمش اینقدر ازش خاطره های بد دارم که وقتی باهاش حرف میزنم بشدت ازش ...

نمیتونی بهش بگی هر وقت خواستی بیای هماهنگ کن بیرون قرار بزاریم همدیگه رو ببینیم ؟!!!دیگه مجبوری رو خودت کار کنی جلوش در بیای آمادگی شنیدن هر حرف بی حرمتی ازش داشته باشی حتی برای جواب دادن هم باید آماده کنی خودتو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قصدم همینه ولی نمیدونم چجوری بپیچونمش اینقدر ازش خاطره های بد دارم که وقتی باهاش حرف میزنم بشدت ازش ...

پدرشوهرمنم از مادرشوهرمجدا شده اون زنگرفته و اویزون بچه هاشه هر روز زنگ میزنه پول میخواد. برادرشوهرم وضعش خیلی خوبه بچه دار شد نزاشت بیاد خونه زندگیش و ببینه. گفته بود پول ندارم کادو بیارم اینم گفته بود حالا ناراحتی بچه ها رو میارم دم در ببین. برای بچه ی منما خل بودیم اومد خونمون البته خونه ی ما مثل برادرشوهرم نیست ولی زنشو اورد تو خونم همهجا رو دید زد ولی جاریم نزاشت برن خونش خیلی زرنگن 

یه بار توخیابون باشوهرم دیدیمش یکساعت حرف زد اینقدر بدگویی مامانمو کرد وچرت وپرت گفت آبروم رفت الان ...

استرس نداره آروم باش و بالغانه نزار بیاد خونت ،،، کنترل زندگی و روابطتو بگیر دستت ، هیچکس حتی پدرت نباید زور بهت بگه الان متاهلی و باید عاقلانه کاری که به نفع زندگی و اعصابت نیست انجام ندی ،،، به حرف هیچکس گوش نکن خودت صلاح خودتو بهتر از هر کی میدونی یکبار بیاد بیچاره ای همش پلاس میشه خونت و ادامه آزارها 

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
نمیتونی بهش بگی هر وقت خواستی بیای هماهنگ کن بیرون قرار بزاریم همدیگه رو ببینیم ؟!!!دیگه مجبوری رو خ ...

اتفاقا آدمه بددهنیه تاحالا بامن بدحرف نزده چون مثل بقیه خواهربرادرام جوابشو ندادم ولی حق باتوئه انگار باید خودمو آماده کنم واسه حرفاش

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
بعضی از پدرو مادرا مایه عذابن.عوض اینکه پناه بچه هاشون باسن و بزرگی کنن

اون باعث مشکلاته هممونه

استرس نداره آروم باش و بالغانه نزار بیاد خونت ،،، کنترل زندگی و روابطتو بگیر دستت ، هیچکس حتی پدرت ن ...

همیشه خواهرام میگفتن جوابشو نده ولی من بخاطره ترس ازخدا جوابشو میدادم

ولی حالامیدونم اومدنش نقشه است 

ممنون از دلگرمیت واقعا روحیه ام بهتر شد

راست میگی خودم وآرامشم مهمتراز همه چیزه 

باهرلحنی شده بهش میفهمونم که نمیخوام بیاد خونم اصلامیگم دارم میرم مسافرت

همیشه خواهرام میگفتن جوابشو نده ولی من بخاطره ترس ازخدا جوابشو میدادمولی حالامیدونم اومدنش نقشه است ...

آفرین 👌👌👌منم تقریبا شرایطم مثل شما بود و اجازه ندادم ، اونموقع که احتیاج داشتم گفتم کجا بودی الان دیگه بابا نمیخام غصه هامو خوردم گریه هامم کردم دیگه بزرگ و قوی شدم گفتم دیگه ز نزن بهم و بلاک کردمش 

قوی و محکم باش هر کسی که میخاد باشه نزار بر خلاف میلت رفتار کنه موفق باشی عزیزم

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
آفرین 👌👌👌منم تقریبا شرایطم مثل شما بود و اجازه ندادم ، اونموقع که احتیاج داشتم گفتم کجا بودی الان ...

خوش بحالت که اینقدر قوی هستی

بااینکه ازش میترسم ولی چاره ای نیست منم باید روش تورو پیاده کنم تا دیگه سراغمم نگیره

بازم ممنونم ازت امیدوارم همیشه زندگیت پرازآرامش باشه💚

همیشه خواهرام میگفتن جوابشو نده ولی من بخاطره ترس ازخدا جوابشو میدادمولی حالامیدونم اومدنش نقشه است ...

همینو میخواستم بگم که بگی ما مسافرتیم

بگو صبح زود شوهرم گفت پاشو بریم فلان جا چندروزی مسافرت...

آقایون به هیچ عنوان در تاپیکهام شرکت نکنید لایک و ریپلای هم نکنید.قطعا وقتی میگم لایک نکنید یعنی درخواست دوستی هم نفرستیدوقتی میگم به هیچ عنوان...منظورم این هست که اگر مذهبی هم هستید تاپیک های مذهبی من رو هم لایک نکنید و اگر تا امروز خیال کردید چون مذهبی هستید اجازه ی لایک دارید اشتباه فکر کردیدبنابراین لایک خود را پس بگیرید.ربطی به این نداره که من مذهبی هستم یا غیر مذهبی.ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا نداریدبحث اینه که به امضای هم احترام بذاریم چون حتما علت هایی برای آن دارم...

بیشتر ببینید
عزیزم نمیتونی که راهش ندی پدرته بزار بیاد

خیلی عذر میخام انقد راحت حرف میزنم

اما واقعیت اینه که ی مردی ی زمانی دلش کشیده با زنش خوابیده و بچه درست کرده، فقط همین کارو کرده، چرا صرف همین یه کارباید مقدس باشه؟هر کی تولید مثل کنه لایق اسم پدر نیست.هزار و یک وظیفه به دوش پدره و در مقابل فرزند هم احترام میزاره بهش.

برو ی پارک نزدیک خونه تت

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

مطمین باش بعد این همه سال وقتی سرو کلش پیدا شده که خواهرت شکایت کرده!

پس برای سرزدن و محبت نیومده!

میتونی بلاکش کنی و کلا جوابش و ندی .

براش پیام بفرست اگر نمیتونی حرف بزنی و می‌ترسی...

بگو این همه سال نبودی و الآنم برای محبت کردن نیومدی . کاری هم از دست من برنمیاد . پس خواهشاً حرف نزنیم بهتره این جوری .حرف میزنی بیشتر آبرومون و پیش شوهرم می‌بری!