2777
2789
عنوان

بابام بعدازده سال میخوادبیادخونم

670 بازدید | 32 پست

۱۵ساله پدرومادرم جداشدن

بابام آدمه متعادلی نیست هیچی هم به مادرم وما نداد 

یکی ازخواهرام که مجرده تازگیا شکایتشو کرده برای حقوق پدرم....

امشب زنگ زده آدرس منو میخواد🤔

پشت سره خواهرمم که گفتن مریضه وپول نداره وبرای همین شکایته حقوقتو کرده گفته خداکنه بمیره 

حالانمیدونم چی تو فکرشه که گیرداده بیادخونه من

چیکارکنم

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هر چند پدرته ولی بوی دردسر میاد ، کسی که تو بدترین شرایط ولتون کرده اومدنش معنی نداره الان که شما خونه زندگی داری جز دردسر چیزی نداره 

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
آدرس خونتو نده ای کاش جای دیگه قرار بزاری

قصدم همینه ولی نمیدونم چجوری بپیچونمش اینقدر ازش خاطره های بد دارم که وقتی باهاش حرف میزنم بشدت ازش میترسم و زبونم بندمیاد

راستش منم یکم ترسیدم

یه جایی غیر خونتون باهاش قرار بزار یکیم با خودت ببر

توی تایپیکای. کنکوری. تگم کنید لطفا🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

بیشتر ببینید

بگو شوهرم تمایل نداره بیای ، یه نه بگو ۹ ماه به شکم نگیر ،،، تجربه دارم میگما

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
قصدم همینه ولی نمیدونم چجوری بپیچونمش اینقدر ازش خاطره های بد دارم که وقتی باهاش حرف میزنم بشدت ازش ...

بگو مهمون دارم حرفتو پشت تلفن بزن بگو خانواده شوهرمه و فعلا نمیتونم بگم بیای خونم ،،، اصلا زیر بار نرو که دردسر میشه و پشیمون میشی

بزار بیاد ببین چی میگه

یه بار توخیابون باشوهرم دیدیمش یکساعت حرف زد اینقدر بدگویی مامانمو کرد وچرت وپرت گفت آبروم رفت 

الان خونم دوساعت بااونجایی که بابام هست فاصله داره

شهر محل زندگیمو می دونه ولی آدرس نداره 

اینقدرازش میترسم که خوابم نمیبره از استرس