2777
2789
عنوان

چرت ترین جمله رایجی که شنیدید چیه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 56 پست
ولی به نظرم تک فرزندها محبت و احترام و ارزش بیشتری تو خانواده دارن و امکانات بیشتری هم براشون فراهمه ...

من تا ۹ سالگیم تک فرزند بودم 

بعدش تو فاصله یکی دو سال ۲ تا دیگه اومدن شدیم ۳ تا بچه😂

تک فرزندی واقعا عالی بود . اون موقع اینو نمیدونستم و واقعا احساس تنهایی میکردم ولی بنظرم خواهر برادر وقتی خوبه که سن هاتون به هم نزدیک باشه و کمک حال هم باشید 

الان منه ۱۸ ساله خواهر ۹ سالم واقعا اونقدر از تنهایی درم نمیاره 

شماتجربه تلختون باعث شده بدبین باشید من که ندیدم یا خیلی کم دیدم

کاش واقعا بدبینی بود ولی واقع بینی هست من هم یه زمانی خیلی خوش بین بودم خواهر برادرمو دوست داشتم ازشون دفاع میکردم بزرگتر  که شدم فهمیدم هیچ آدمی ارزش فداکاری دلسوزی مهربونی محبت نداره مخصوصا از نوع خواهر برادرش

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کنی، این لینکو بزن

من تا ۹ سالگیم تک فرزند بودم بعدش تو فاصله یکی دو سال ۲ تا دیگه اومدن شدیم ۳ تا بچه😂تک فرزندی واقعا ...

ما چند تا خواهر برادریم سن هامون هم به هم نزدیکه اصلا هم صمیمی نیستیم 

آدم اگه بخواد از تنهایی در بیاد باید دوست خوب پیدا کنه و توانایی پیدا کردن دوست خوبو داشته باشه . هم خون بودن باعث صمیمیت نمیشه و دوستی که آدم خودش انتخاب کنه خیلی بهتره

تک فرزندی عالیهخوشبحالتون که تک فرزندیداینا جمله های چرتی ان

خیلیا فکر میکنن اگه خواهر برادر داشته باشن مثل تو فیلما واسه هم جونشونو میدن و هوای همو دارن من واقعیشو دیدم که به خون هم تشنه هستن و جز اعصاب خردی فایده ای برای هم ندارن 

ما چند تا خواهر برادریم سن هامون هم به هم نزدیکه اصلا هم صمیمی نیستیم آدم اگه بخواد از تنهایی در بیا ...

دوست کیلو چنده بخدا از دوست هم دوست در نمیاد 😂

اینو منی میگم که فهمیدم رفیق ۸ سالمم دوست واقعیم نیس 

خودت داری میگی اونی که هم خونته ازش دوست در نمیاد بعد انتظار داری از هفت پشت غریبه دوست خوب در بیاد 

دوست کیلو چنده بخدا از دوست هم دوست در نمیاد 😂اینو منی میگم که فهمیدم رفیق ۸ سالمم دوست واقعیم نیس ...

دوستی که درست انتخاب بشه نه از روی فقط ظاهر و حرفاش ، هیچ وقت آدمو پشیمون نمیکنه 

اتفاقا هم خون آدم چند نفرن که احتمال اینکه اخلاقشون باب میلمون باشه کمه اما دوست رو از بین کلی آدم میشه انتخاب کرد و احتمال این که رفیق و پایه باشه بیشتره

خیلیا فکر میکنن اگه خواهر برادر داشته باشن مثل تو فیلما واسه هم جونشونو میدن و هوای همو دارن من واقع ...

درسته 

ولی کسی مثل من که فضای خونه مون سمی و پر تنش هست واقعا نیاز به یه خواهر و برادر داره تو این شرایط کنارهم باشن

تنهایی خیلی فشار تحمل میکنم

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
دوستی که درست انتخاب بشه نه از روی فقط ظاهر و حرفاش ، هیچ وقت آدمو پشیمون نمیکنه اتفاقا هم خون آدم چ ...

دوست من واقعا دختر خوبی بود . دختر سالم و مثبت با خانواده و درس خون و منطقی 

ولی خیلی وقتا آدما با هم کنار نمیان و ربطی هم به اشتباه انتخاب کردن نداره.  ی مثال بود میگفت پیتزا به خودی خود خوشمزس 

نوتلا هم خوشمزس ولی خوردن پیتزا با نوتلا اونقدر خوشمزه نیس و این به این معنی نیس که نوتلا یا پیتزا بد بوده😂 ترکیبشون خوب نبوده پس نمیشه برای همه ی نسخه نوشت 

در کل ارتباط ها پیچیدس. هیچکس هیچوقت نمیتونه ۱۰۰ درصد رو کسی حساب کنه و بهش تکیه کنه . چه خانوادش باشه . چه ی دوست بد یا حتی ی دوست خوب