2777
2789

اولا تو عقد هستیم

بعد هرچی داره و نداره زده به اسم پدرش و میگه باز میزنم به نام خودم ولی حس میکنم از ترس مهریه منه 

مهریه م ۳۰۰ سکه س و یه خونه و باغ و ماشین داره که زده به نام پدرش  هر بارم بهانه های الکی

حالا خونه شون بودیم اسم منو برا ایران خودرو نوشت که اگه در اومد بفروشیم برا خیر برا عروسی مون یا پول پیش چون خونه مون تو منطقه ایی هست که جالب نیست

حالا هی جلو پدر و مادرش میگفت در بیاد به اسمش فوری میفروشم نیاز دارم حس میکنم از عمد میگفت که نکن چرا چیزی به اسمش زدی😐مثلا داداش کوچیکه ش نشسته بودیم به دختر عمه شوهرم گفت بابام میخواد ماشینه رو بزنه به اسمم البته به شوخی!کلاس دهمه یا مثلا خواست سویچ ماشین رو ازم بگیره میگفت سویچ ماشینمو بده😐

منم دو بار در حد حتی دعوا به شوهرم گفتم که بابات چیزی بشه داداشات جرمون میدن 

گفته باشه به نظر شما من خیلی پر توقعم!؟

البته من نمیگم به نام من بزنه میگم بزنه به نام خودش که فردا روزی بچه دار شدیم من خیالم راحت باشه من و بچم در امنیم

البته چند نفر بهم گفتن بیخیال تو حتی میتونی مهریه تو از پدر شوهرت بگیری بزار تا صبح بزنه به نام شون

من نمی‌دونم ما خانوما چرا فکر میکنیم شوهرمون دور از جون زودتر از خودمون میمیره 🤣🤣😁😁😁😁😁

اینکه میزنه به اسم پدرش واقعا کار بشدت اشتباه و حرص در بیاری هست 

خب دلیلش چیه برای این کارش ؟

در صورتی میتونی از پدرشوهرت بگیری ک دور از حون شوهرت خدای نکرده اتفاقی براش بیفته . وگرن در صورت طلاق پاپاسی هم دستت نمیدن چون هیچی ب اسم خودش نیست گول نخور 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینکه میتونی مهریه رو بگیری درسته

چون اگه پولی بینشون رد و بدل نشه این معامله باطله البته اینو به شوهرت نگو زرنگ باش

بعدم بیخود کرده میزنه به اسم باباش

قبول نکن

خونه دارین بعد میرین مستاجری؟

Kiziim

من یک ماشین به نامم بود.  خانواده ی شوهرم اونقدر گیر  دادن تا شوهرم فروخت.

خیلی کار اشتباهی کردیم. یک سال دست ما بود گرون نشد

برادرشوهرم مفت  برداشت

اون که خرید کلی گرون شد.

هرگز نبخشیدم شون

ولی خوب بعدا خونه به را  نام زدم. که خونه را  هم هم خیلی ناراحت بودند.

امان از خانواده ی شوهر

من که هرگز نبخشیدم‌ شون

مثل اشک از چشمم افتادن

چیکار کنم من

قبول نکن سفت و سخت وایسا . الان تو رودروایسی بمونی فردا پس فردا سرت بی کلاه میمونه . بگو اینحوری بخوای ادامه بدی مجبور میشم کات کنم چون مردی ک هیچی به اسمش نباشه به درد نمیخورع 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

چطور همچین آدمایی رو تحمل میکنین؟به روش بیار بگو تو که میترسی از مهریه چرا زن گرفتی؟

بگو تو که از الان نگران این چیزایی حتما به خودت شک داری که مرد زندگی نباشی و من بخوام ازت جداشم چون من اگه قصدم جدایی بود مریض نبودم ازدواج‌کنم 

من بودم هیچوقت با همچین آدمی ازدواج نمیکردم وقتی هیچی از خودش نداره 

اصلا آدمی نیست بشه بهش تکیه کرد 

اولا مالیات باید بده

کسی  که داره به ندادن مالیات فکر می کنه شک نکن به ندادن مهریه هم فکر می کنه

ثانیا یک مرد زبل تو فامیل داشتیم زنش با افتخار می گفت که آره شوهرم زرنگی کرد(وقتی سر بقیه کلاه میزاشت)

نهایت کلی سر زن خودش کلاه گذاشت و زنش را از خونه بدون مهریه و حق و حقوق بیرون کرد