2777
2789
عنوان

کلیپ زن داداشم ک فرستاده برام

699 بازدید | 29 پست

من ۴ساله داداشم ازدواج کرده فقط یکبار اونم موقع جهاز برون رفتم خونش هیچوقتم باهاش وارد بحث نشدم عیدم اومد خونه مامانم ک چون مامانم وداداشم گفتن مشگل داره تاجایی ک میتونین احترام بذارین احترام گذاشتیم بهش

حالا یه کلیپ با اکانت داداشم برام فرستاده وزیرش نوشته وقتی خواهرشوهرامیان خونت ک برینن به زندگیت وتوازشون استقبال میکنی وکلی استیکر خنده گذاشته

نمیدونم درجواب چی بنویسم خیلی بهم برخورده

خوددرگیری مذمن داره🙄🫴🏻

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

احتمال زیاد چون واسش کلیپ خنده دار بوده ،برای تو هم فرستاده.

منظوری نداشته گلم.

تو هم استیکر خنده بزار.

خودمون رو درگیر وهم و خیالاتی که شیطون تو ذهنمون ایجاد میکنه نکنیم.

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

شاید داداشت برای شوخی فرستاده.بعدش چرا اصلا رفت و آمد از اولش نداشتید؟

اخلاقش خیلی بده الکی الکی درگیره 

یه رفت وبرگشت مساویه با یکسال فوش وفوشکاری 😐

اصلا تولالم باشی اون خودش حرف درمیاره

شمام از کلیپا که زنداداش فیس و افاده میادو حسودی میکنه بفرس

بعد استیکر خنده

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.فحاشی .دعوا. مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

بیشتر ببینید