2777
2789
عنوان

مادر شوهرم نمیزاره

671 بازدید | 36 پست

اقا وقتی دعوتم میکنن نامزدم اینا مادر شوهرمو و بقیه نمیزارن ظرف بشورم کمکشون بدم 

در تلاشم که کمک کنم هی نمیزارن مثلا حتی تو سفره جمع کردن هم مقاومت میکنن . خیلی مهربونن ولی میخوام منم کمک بدم ولی نمیدونم چجوری براتون توضیح بدم میخوام بدونن منم کاری امو ازین حرفا حتی تو اشپز خونه که پیششون میشینم دیگ با کلی اصرار میگن ظرف خشک کنم بعد نامزدم به شوخی میگ همه کارا رو دادید به عروس چرا ظالما هم من خجالت میکشم چه کنیم عزیزان

یعنی خدا نمیتونه هیچ جوره بنده هاشو راضی کنه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه،

ماهم تو خونه پدربزرگم دعوا دارن،

۸ تا خاله دارم و ۳ تاعروس خانواده اگه کاری کنن، برا خاله هام عین توهینه،

ولی خب

اگه عروسا تلاشی هم نکنن بعدا پشتشون حرف در میاد که مفت خورن🤣

دایره زندگیم کویچکه،حدم رو خودم میدونم

طبیعیه،ماهم تو خونه پدربزرگم دعوا دارن،۸ تا خاله دارم و ۳ تاعروس خانواده اگه کاری کنن، برا خاله هام ...

نه این جوری نیستن ولی خب تو ذهن خودم به خودم دارم اینو تلقین میکنم متاسفانه

منم اوایل ازدواجم همینطور بود اصلا نمی‌ذاشتن کاری بکنم ، بخاطر تازه عروس بودنه ، الآنم بهم کار نمیگن ولی خب خودم در حد سفره جمع و پهن کردن و گاهی ظرف شستن کمک میدم 

شما تعارفت رو بکن دیگه اصرار بیخودی نکن

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞