2777
2789
عنوان

بی خوابی توی بارداری

122 بازدید | 28 پست

اعصاب برام نمونده شب ها فقط سه ساعت می‌خوابم بعدش پانیشم میرم دستشویی دیگه خوابم نمیبره تو طول روز هم کلافه ام 

کی اینطوری بوده؟؟

دوستان به پیج اینستاگرام سربزنید shikro_scarf@🌹😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هفته چندی؟منم بودم تا هفته ۳۰ بعدش قرص امگا ۳ داد که کسل میکنه ادمو شب میخورم بعدش خوابم میبره

من تازه اولاشم هفته ۹ بارداری اصلا کلا ریخته به هم اعصابم تو طول روز کلافه ام شبها هم دو سه ساعت اگه بخوابم 

من ۲۱هفتم..واژنم درد میکنه تیر میکشه تکونای بچمم خیلی پایینه😔نمیدونم چیکار کنم

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲من بمیرم ولی ب بچه هام چیزی نشه یا ابلفضل

بیشتر ببینید
من تازه اولاشم هفته ۹ بارداری اصلا کلا ریخته به هم اعصابم تو طول روز کلافه ام شبها هم دو سه ساعت اگه ...

طبیعیه بخاطر هورموناست

سعی کن تا میتونی ریلکس کنی حتی اگر خوابت نمیبره دراز بکش و فکرتو متمرکز کن رو آرامش خودت که جنینت رشد خوبی داشته باشه

اینم جزوی از بارداریه کاریش نمیشه کرد

طبیعیه بخاطر هورموناستسعی کن تا میتونی ریلکس کنی حتی اگر خوابت نمیبره دراز بکش و فکرتو متمرکز کن رو ...

آره همینجور روی تخت افتادم پاشم راه برم سرم گیج می‌ره 

بخاطر اینه که جنین بریچه سعی کن بیشتر به پهلو دراز بکشی

یسره ب پهلوم بخدا..نمدونم چرا اینجوری شدم سر دخترم بدنم اخ نگف

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲من بمیرم ولی ب بچه هام چیزی نشه یا ابلفضل

بیشتر ببینید