2777
2789

خانما تو تاپیک های قبلیم گفتم شوهرم سر هر چیزی منو از خونه بیرون میکرد ، روز جمعه یعنی ۶ روز پیش باهاش درگیر شدم زد انگشتم دررفت و منو انداخت بیرون منم زنگ زدم مأمور اومد صورت جلسه کرد و گفت برو شکایت کن منم رفتم شکایت کردم پزشکی قانونی رفتم از اونجا هم رفتم مهریمو گذاشتم اجرا ، ۶ روزه نه گذاشته صداشو بشنوم نه ببینمش حتی مدرسه هم نمیذاره بره مبادا من برم ببینمش 

مأمور گفت حتی دونفر که ازهم کامل جدا میشن هم حق ندارن همدیگرو از دیدن بچه محروم کنن توکه درخواست طلاق ندادی اون تورو زده بیرون کرده باید بری خدمات قضایی شکایت کنی 

حالا اگه برم خدمات قضایی بعدش کجا برم؟ چقد طول میکشه دخترم بیاد پیشم؟

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

دفتر قضایی که میری ثبت شکایت کنی ی هزینه عریضه نویسی میکنن بعد ثبتش میکنن بهت میگن برو دادگاه برات پیامک بیاد تعیین شعبه شوهرت میفرستن نامه رو میرید اونجا مطالبه کن حق دیدن فرزند رو

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

پرونده رو میفرستن دادگاه برای دیدن بچه فوری دستور میدن بهش زنگ میزنن جواب نداد مامور میبری در خونه اگر همکاری نکرد تحت تعقیب قرار میگیره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دخترت چند سالشه؟

•﷽‌•فبای الاء ربکما تکذبان•🫀✨️اگر با نظر من مخالفید، نظرتونو واسه خودتون نگه دارید چون ریپلای جواب نمیدم/اینجا تبادل نظره نه تحمیل نظر/اقایون درخواست ندین

۸شهریور میشه ۹

الهی ،۸ سال میتونه خودش انتخاب کنه بره پیش کی درسته؟ خداروشکر اگه کارتون به طلاق برسه خودش میتونه و  انتخاب میکنه بیاد پیش تو 

•﷽‌•فبای الاء ربکما تکذبان•🫀✨️اگر با نظر من مخالفید، نظرتونو واسه خودتون نگه دارید چون ریپلای جواب نمیدم/اینجا تبادل نظره نه تحمیل نظر/اقایون درخواست ندین

الهی ،۸ سال میتونه خودش انتخاب کنه بره پیش کی درسته؟ خداروشکر اگه کارتون به طلاق برسه خودش میتونه و ...

۹ سالگی میتونه 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊