تروخدا یه شیر حلال خورده بگه رمزش چیه والا همش از من میچاپن نه هدیه ای نه خرجی هیچی انگار مردک ارث باباشو میخواد ازم تروخدا بگین چی کار میکنید چجوری یه نفرو انتخاب میکنید که خرجتون رو میده
میشه برای روحپدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون
اصلا این مدل ادما نیستم که بگم حق من و تو و استقلال و فلان
اما این جمله مسخره ترینه
مگه بچم!
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
مرحله اول اینه که درست انتخاب کنی و بعد کل رفتارهات طوری باشه که طرف رو به اون سمت هدایت کنی ترکیب مناسبی از غرور و آویزون بودن. باید معشوقه باشی نه یه خانم محترم یا دختربچه یا هر تایپ عمومی دیگه زنها.
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اگر طرفت خسیس نباشه و دلش پیشت گیر باشه حاضره هر کاری واسط کنه
سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
ما کاری نمیکنیم اون شخص خودش حس مردونگیش اجازه نمیده دختر کنارش دست تو جیب کنه و دوم اینه که اون دخترو دوسش داره و دنبال فراهم کردن هرچیزی که بخواد براشه
من از این رنجها اگر چه این ساعت حاصلی ندارم،عاقبت به گنجها خواهم رسیدن🌱🌈
اسی یه واقعیت رو بهت بگم همه ادما واقعیت رابطه رو بهت نمیگن هرمردی میاد تو زندگی ادم یه توقعی داره اکثرا به خاطر سک س میان و وقتی اونی که میخوان میگیرن رو با توجه به زرنگی دختر خرجش میکنن به خاطر همین خانومایی که میخوان یکی خرجش کنن یا با متاهل دوست میشن یا پیرمرد
البته خوب وقتی یه پسر خودشو پایین تر از دختر هم میبینه خرجش میکنه کمی که مخ بزنه